Νέα δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στη Σύρο!

11/12/2012




Πιστή στις αξίες και τη φιλοσοφία της, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, η KRAFT υλοποίησε μια ακόμη δράση κοινωνικής ευαισθησίας στα πλαίσια του KBC Tour, στο όμορφο νησί της Σύρου! Πρωταγωνιστής ως συνήθως ο πρεσβευτής της KRAFT, Σπύρος Σούλης, μόνιμος υποστηρικτής των ενεργειών κοινωνικής ευαισθησίας της εταιρείας και των συνεργατών της.

Συγκεκριμένα, η KRAFT σε συνεργασία με τον τοπικό συνεργάτη, ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ - Νίκος Βακόνδιος, προσέφερε τον ελαιοχρωματισμό αιθουσών και εξωτερικών χώρων στο Επαγγελματικό Λύκειο Σύρου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο κατάστημα του κου Βακόνδιου, με επίσημο προσκεκλημένο τον Σπύρο Σούλη. Στο κατάμεστο κατάστημα, ο Σπύρος μίλησε για τις τάσεις χρωμάτων του 2013 ενώ απάντησε και σε πολλές ερωτήσεις του κοινού για τα χρώματα και το βάψιμο χώρων. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε μεγάλη κλήρωση με δώρο το βάψιμο 6 δωματίων, χορηγία του κου Βακόνδιου. Η εκδήλωση έτυχε μεγάλης προβολής στα τοπικά μέσα ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, websites).

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση, στην ενότητα ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ - KBC TOUR!


 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer