Πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα με πιστοποίηση κατά ISO 50001:2011 ο Όμιλος Druckfarben!

4/11/2012
Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS απένειμε στον Όμιλο DRUCKFARBEN –Χρώματα KRAFT, Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας BIOCLIMA, Μελάνια εκτύπωσης και συσκευασίας- το Πιστοποιητικό Διαχείρισης Ενέργειας, σύμφωνα με το νέο διεθνές Πρότυπο ISO 50001:2011, έπειτα από την πιστοποίηση των εταιρειών του Ομίλου, DFH DRUCKFARBEN ABEE και ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ AEBE.  

Η απονομή του Πιστοποιητικού πραγματοποιήθηκε στην εκπρόσωπο της Εταιρείας κα. Βιργινία Καρέντζου, Project Manager - Chemical Engineer του Ομίλου DRUCKFARBEN, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV HELLAS κ. Γεώργιο Κεχριμπάρη, στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου Enertech 2012, το οποίο διοργανώθηκε από τη 1 έως τις 3 Νοεμβρίου 2012, κατά τη διάρκεια της 7ης Διεθνούς Έκθεσης Energy Photovoltaic, από τη LeaderExpo και το ΕΒΕΑ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη και των δύο οργανισμών μεταξύ των οποίων, από από τον Όμιλο DRUCKFARBEN οι κ.κ. Νίκος Ζωγράφος, Technical Manager - Chemical Engineer και Τάσος Βίγλατζης, Energy Manager-Chemical Engineer του Ομίλου και από την TUV HELLAS η Διευθύντρια Ανάπτυξης κα Μαρία Πιτσίκα και ο Systems Certification Deputy Manager & Energy and Environmental Department Head κ. Παναγιώτης Αχλάδας.

Σημειώνεται, ότι ο Όμιλος DRUCKFARBEN ήταν ο πρώτος Οργανισμός στην Ελλάδα που εγκατέστησε και εφάρμοσε πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 50001:2011. Το αντικείμενο δραστηριοτήτων καθώς και το πεδίο εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης Ενέργειας είναι ο «Σχεδιασμός, Παραγωγή, Αποθήκευση, Διανομή και Εμπορία Εκτυπωτικών Μελανιών» και «Σχεδιασμός, Παραγωγή, Αποθήκευση, Διανομή και Εμπορία Χρωμάτων (KRAFT), Βερνικιών, Στόκων και Συστημάτων Ενεργειακής Αναβάθμισης και Εξοικονόμησης Ενέργειας Κτιρίων (BIOCLIMA)», για τις εταιρείες του Ομίλου DFH DRUCKFARBEN ABEE και ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ AEBE αντίστοιχα. Η σταθερή προσήλωση του Ομίλου στην ποιότητα αποδεικνύεται και από την πολύπλευρη πιστοποίησή του κατά ISO 9001, ISO 14000, EMAS και OHSAS, επίσης από την TÜV HELLAS. Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer