Η KRAFT και η BIOCLIMA στην έκθεση “Building Green 2012”!

9/10/2012
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσία της KRAFT και της BIOCLIMA στην 5η Διεθνή Έκθεση για το Παθητικό Κτίριο και τον Αστικό χώρο «BUILDING GREEN 2012”, που έλαβε χώρα από τις 5 έως και τις 7 Οκτωβρίου στο M.E.C. Expo Center στην Παιανία Αττικής.

Εκατοντάδες επισκέπτες της έκθεσης ενημερώθηκαν στο περίπτερο της BIOCLIMA για τα πρωτοπόρα και πιστοποιημένα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και αναβάθμισης κτιρίων που προσφέρει η BIOCLIMA.

Παράλληλα, η BIOCLIMA συμμετείχε ως χορηγός στο 1o Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Παθητικά Κτίρια, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στα πλαίσια της έκθεσης, όπου έδωσαν το παρών πάνω από 450 σύνεδροι, πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάσθηκαν και συζητήθηκαν τα πρότυπα και τα συστήματα παθητικού κτιρίου, η διεθνής εμπειρία στις εφαρμογές του παθητικού κτιρίου καθώς και θέματα σχετικά με το σχεδιασμό και την πιστοποίηση των ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων στην Ελλάδα.  Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer