7 Μαραθώνιοι σε 7 Ηπείρους για 7 Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις

30/1/2013
Με επιτυχία ολοκλήρωσε το Μαραθώνιο στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας ο κος Χάρης Δαυίδ, του Ομίλου Λεβέντη, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012, στα πλαίσια της φιλανθρωπικής εκστρατείας του «7 Μαραθώνιοι σε 7 Ηπείρους για 7 Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις».

Στόχος του κου Δαυίδ είναι να ολοκληρώσει με επιτυχία 7 Μαραθωνίους σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική, Ωκεανία, Ανταρκτική) ώστε να συγκεντρώσει μέσω χορηγών ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για 7 ελληνικές Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις: «Μέριμνα», «Σύλλογος Αυτιστικών Άγιος Νικόλαος», «Η κιβωτός του κόσμου», «Πράξις», «Αγκαλιά», «MDA» και «Φλόγα»

Η εταιρεία Druckfarben και τα χρώματα KRAFT υποστηρίζουν υπερήφανα την προσπάθεια του κου Δαυίδ, συμμετέχοντας ως χορηγοί της εκστρατείας και συνεισφέροντας στις 7 ελληνικές Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Ο πρώτος Μαραθώνιος της εκστρατείας του κου Δαυίδ ήταν στο Λονδίνο στις 22 Απριλίου 2012 (Ευρώπη) και ο δεύτερος στις 28 Οκτωβρίου στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας (Ωκεανία). Το πρόγραμμα των υπόλοιπων Μαραθωνίων είναι: 

2013
Ασία: 24 Φεβρουαρίου, Τόκυο, Ιαπωνία
Αφρική: 29 Ιουνίου, Safaricom, Κένυα

2014
Ανταρκτική: Μάρτιος 
Νότιος Αμερική: 18 Ιουλίου, Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
Βόρειος Αμερική: 9 Νοεμβρίου, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ


where to buy abortion pills online

order abortion pill where can i get the abortion pill online buy abortion pill online


 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer