Βάφουμε την οδό Αισχύλου στου Ψυρρή με χρώματα KRAFT!

22/4/2013
Βάφουμε την οδό Αισχύλου στου Ψυρρή με χρώματα KRAFT, αυτή την Κυριακή 28/4!

H KRAFT και η ομάδα Αlternative Tours of Athens σας προσκαλούν σε μια δράση αναβάθμισης της Αισχύλου το Σαββατοκύριακο 27-28 Απριλίου. Πιάνουμε ρολά από τις 27/04 στις 10:00, βάφουμε τις προσόψεις στο δρόμο και προετοιμάζουμε το χώρο, για το Street Art Party 28 Απριλίου όλη μέρα!

Κυριακή 28 Απρίλη από το πρωί μέχρι την δύση του ήλιου, θα δώσουμε «χρώμα» σε έναν υποβαθμισμένο δρόμο στην καρδιά της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια του party οι καλλιτέχνες δρόμου Achilles, Billy Gee, disaster, dyo, fors, fotizontas, EX!T, inkhead+mike, I love sugar, libaniz blonde, scar, σοπ it up, sotos, yiakou, WD, woozy και άλλοι, θα μεταφέρουν ιστορίες των κουτσαβάκηδων, μόρτηδων και τραμπούκων του Ψυρρή στους τοίχους και θα ζωντανέψουν το στενό!

Μουσική όλη μέρα, Dj sets , live και άλλες εκπλήξεις. Φαγητό επιμελημένο με αγάπη από τους κάτοικους της περιοχής και τους εξαιρετικούς Τip the chef, με φράγκικους ρεμπετο-μεζέδες.

Πότε: Σάββατο 27, Κυριακή 28 Απρίλη 2013 
Ώρα: 10:00 π.μ.- 20:00 μ.μ 
Που: οδός Αισχύλου (μεταξύ Ευριπίδου και πλατεία Ηρώων στο Ψυρρή)

Τα χρώματα KRAFT σας περιμένουν όλους εκεί!

Με την ευκαιρία του μεγάλου street art event, τα χρώματα KRAFT διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό στο Facebook με πλούσια δώρα! Διαβάστε εδώ.


"βάφουμε την Αισχύλου!" - Street Art Party 28.04.2013 from Alternative Tours of Athens on Vimeo. Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer