Βάψαμε την οδό Αισχύλου στου Ψυρρή με χρώματα KRAFT! Δείτε φωτογραφίες!

14/5/2013
H KRAFT και η ομάδα Αlternative Tours of Athens προχώρησαν σε μια δράση αναβάθμισης της Αισχύλου το Σαββατοκύριακο 27-28 Απριλίου!

Πιάσαμε ρολά από τις 27/04, βάψαμε τις προσόψεις στο δρόμο και προετοιμάσαμε το χώρο, για το Street Art Party 28 Απριλίου όλη μέρα! 

Την Κυριακή, από το πρωί μέχρι την δύση του ήλιου, δώσαμε «χρώμα» σε έναν υποβαθμισμένο δρόμο στην καρδιά της Αθήνας! Καλλιτέχνες δημιούργησαν πάνω στις προσόψεις του δρόμου, δίνοντας χρώμα και ζωή, με θέμα την παλιά Αθήνα!

Απολαύστε τις φωτογραφίες στο Facebook πατώντας εδώ και μη διστάσετε να επισκεφθείτε το δρόμο να δείτε live τη νέα όψη της Αισχύλου!


 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer