Διαγωνισμός στο Facebook: τα ονόματα των νικητών

15/5/2013
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος online διαγωνισμός από τα χρώματα KRAFT στο Facebook!

Η social... παρέα των KRAFT Paints στο Facebook μεγάλωσε κατά χιλιάδες! Ευχαριστούμε όλους εσάς για τη συμμετοχή σας και τα καλά σας σχόλια! 

Τα ονόματα των 5 νικητών είναι (με όνομα προφίλ στο Facebook):
- Giouli Vitsaxaki
- Verikokou Haroula
- John Sokratopoulos
- Dimitris Tselios
- Giwta Pappa

Ο κάθε νικητής/τρια κερδίζει δωρεάν χρώματα KRAFT για να βάψει το σπίτι του, αξίας 100€. Συγχαρητήρια σε όλους! 

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στο Facebook για την παραλαβή των δώρων.

Μείνετε συντονισμένοι με τα χρώματα KRAFT για πολλούς περισσότερους διαγωνισμούς και εκπλήξεις! Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer