Κάντε KRAFTing... Έτσι απλά: δείτε στην επόμενη εκπομπή την Κυριακή 2/6

31/5/2013
Δώστε λύσεις, αλλάξτε διάθεση, με τα χρώματα KRAFT στη νέα εκπομπή «Έτσι απλά», κάθε Κυριακή μεσημέρι, στις 15.10, στην τηλεόραση του ALPHA!

Ανακαλύψτε τι σημαίνει KRAFTing μέσα από τις προτάσεις της εκπομπής! Δείτε πώς κάθε ένα από τα προϊόντα της ευρείας γκάμας της KRAFT δίνουν λύση σε κάθε ανάγκη και ταιριάζουν σε κάθε διάθεση! Θα εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα και απλά, μέσα από όμορφες και ευρηματικές κατασκευές, μπορείτε να κάνετε KRAFTing στο σπίτι σας!

Δείτε στην επόμενη εκπομπή την Κυριακή 2/6: αφιέρωμα ξύλο! Βάφουμε με teak oil, φτιάχνουμε τελάρο από τάβλες και κρεμάστρα από κλαδιά! Μείνετε συντονισμένοι!
 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer