Κάντε Krafting, κερδίστε διπλά! O μεγάλος νικητής του διαγωνισμού!

11/7/2013
Κάντε Krafting, κερδίστε διπλά! Με τη νέα μεγάλη προωθητική ενέργεια της KRAFT από αυτή την Κυριακή 14/7!

Βρείτε το ειδικό κουπόνι πάνω στο καλοκαιρινό ένθετο της KRAFT, αυτή την Κυριακή 14/7, στις εφημερίδες ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ και ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ και κερδίστε 3 + 3 !

3€ έκπτωση για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων KRAFT Paints άνω των 30€, μέχρι και 27/7/2013! Δώστε το κουπόνι στο κατάστημα (δείτε λίστα με τα καταστήματα της περιοχής σας πατώντας εδώ) και κερδίστε έκπτωση -3€ σε αγορές χρωμάτων KRAFT άνω των 30€. Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης των κουπονιών εδώ.

Συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση για 1 ταξίδι 3 ημερών στη μαγευτική Πάρο! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο κουπόνι και παραδώστε το στο κατάστημα. Μπορεί να είστε εσείς ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού που θα κερδίσει ένα πακέτο 3 ημερών στην Πάρο, που περιλαμβάνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια και διαμονή με πρωινό για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων! Διαβάστε τους όρους του διαγωνισμού εδώ.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού είναι ο Σταμάτης Νικηταράς από τη Βάρκιζα

Σας άρεσε η προσφορά και ο διαγωνισμός; Κάντε share και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer