Έτοιμες για το νέο σας σπίτι; Κάντε Krafting!

11/10/2013
Γάμος σημαίνει χαρά και ευτυχία αλλά και η αρχή μιας νέας κοινής ζωής σε ένα νέο σπίτι!

Το νέο σπίτι με τους άδειους τοίχους και τους κενούς χώρους δεν είναι κάτι που πρέπει να σας φοβίζει! Αντίθετα, θα πρέπει να σας συναρπάζει, καθώς έχει έρθει η ώρα να φτιάξετε μαζί το νέο σπίτι και να ξεκινήσετε να το ζείτε και να το μοιράζεστε!

Και τι πιο σημαντικό από το βάψιμο σε ένα νέο σπίτι; Τα χρώματα πρέπει να αντανακλούν τη διάθεσή σας, τα γούστα σας αλλά και την προσωπικότητά σας.

Το βάψιμο των τοίχων και των υπόλοιπων στοιχείων μέσα στο σπίτι (πόρτες, παράθυρα, ντουλάπες κλπ) θα πρέπει να γίνεται στο τέλος, αφού πρώτα έχετε διαλέξει όλα τα υπόλοιπα (έπιπλα, υφάσματα, ντεκόρ κλπ). Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσετε να πετύχετε το καλύτερο και πιο αρμονικό αποτέλεσμα, στο στυλ που έχετε επιλέξει.

Και τώρα ξεκινάει η δημιουργική διαδικασία του βαψίματος!

Βήμα 1ο: επιλογή αποχρώσεων
Έχοντας στο μυαλό σας όλα τα έπιπλα και τα υπόλοιπα στοιχεία των χώρων, όπως τα έχετε διαλέξει, ήρθε η ώρα για την επιλογή των αποχρώσεων.
Αν έχετε κάποιες συγκεκριμένες αποχρώσεις στο μυαλό σας, μπείτε εδώ για να εξερευνήσετε online τις διαθέσιμες επιλογές και να βρείτε τις αποχρώσεις που σας αρέσουν

TIP: όποιες αποχρώσεις και να διαλέξετε, πάντα συμβουλευθείτε πριν την τελική τους επιλογή, τη βεντάλια KRAFT Inspired Color στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς σας

Βήμα 2ο: επιλογή προϊόντων
Επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε τα συγκεκριμένα προϊόντα με τα οποία θα βάψετε.
Αναζητήστε τον προτεινόμενο συνδυασμό προϊόντων εδώ ανάλογα με το χώρο και την περίπτωση (νέα επιφάνεια, επαναβαφή, ταβάνι, γυψοσανίδα, ξύλινες επιφάνειες, μπάνιο / κουζίνα)
Αναζητήστε προϊόν εδώ ανάλογα με τη χρήση του (για προετοιμασία επιφανειών, πλαστικά χρώματα για εσωτερικούς τοίχους και ταβάνια, ακρυλικά χρώματα για εξωτερικούς τοίχους, βερνίκια / λαδομπογιές για ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες, προϊόντα για ειδικές χρήσεις)

TIP: μην ξεχνάτε ότι τα χρώματα διατίθενται σε διάφορες υφές (ανάλογα με το επίπεδο στιλπνότητάς τους): ultra matte, matte, velvet, satin, gloss. Επιλέξετε αυτή που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και γούστα.

Βήμα 3ο: υπολογισμός των υλικών
Για να έχετε έλεγχο των υλικών που θα χρειαστείτε αλλά και του budget σας, υπολογίστε εύκολα online τις ποσότητες χρωμάτων που θα χρειαστείτε. Οι ποσότητες που θα χρειαστείτε αφορούν το πέρασμα δυο χεριών για το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα. Κάντε "λογαριασμό" εδώ.

Βήμα 4ο: επιλέξτε κατάστημα για την αγορά των υλικών
Σημειώστε σε ένα χαρτί τις αποχρώσεις (κωδικούς ή ονομασίες), προϊόντα και ποσότητες που θα χρειαστείτε και πάτε στο κατάστημα της επιλογής σας. Μην ξεχάσετε να πάρετε και όλα τα απαραίτητα εργαλεία (χαρτοταινία, γυαλόχαρτο, ρολλά, πινέλα, σκαφάκια, , σπάτουλες κλπ). Βρείτε εύκολα εδώ το κοντινότερό σας κατάστημα χρωμάτων / χρωματοπωλείο, ανά νομό και δήμο / περιοχή. 

Βήμα 5ο: έτοιμοι για βάψιμο
Ήρθε η ώρα για το βάψιμο! Ξεκινήστε νωρίς το πρωί (είναι καιρός για βάψιμο; Δείτε εδώ) αφού πρώτα έχετε προετοιμάσει τα δωμάτια (διαβάστε εδώ χρηστικά tips). Υπολογίστε επαρκή χρόνο για το βάψιμο του κάθε δωματίου και για να πετύχετε το καλύτερο και πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα, ολοκληρώστε τον κάθε τοίχο και το κάθε δωμάτιο χωρίς διακοπές.

Κάντε Krafting! Διασκεδάστε το βάψιμο & δείτε το ως την αρχή για την κοινή ζωή σας μέσα στο νέο σπίτι! Tα χρώματα KRAFT θα είναι πάντα δίπλα σας.
 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer