Ήρθε η ώρα για το παιδικό δωμάτιο; Κάντε Krafting!

11/10/2013
Από την πρώτη στιγμή της γέννησής του και από τα πρώτα του μαθήματα στο σχολείο μέχρι τα μαθήματα οδήγησης, λίγο πριν ανοίξει τα φτερά του, το παιδικό δωμάτιο αποτελεί το ξεχωριστό «βασίλειο» του κάθε παιδιού αλλά και την έγνοια του κάθε γονιού.

Το βάψιμο του παιδικού δωματίου θα πρέπει να αποτελεί μια διαδικασία χαράς και δημιουργικότητας και για τους γονείς και για τα παιδιά, τα οποία πρέπει να συμμετέχουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. 

Δύο είναι οι βασικές αποφάσεις για το βάψιμο ενός παιδικού δωματίου:
1. Η χρήση του δωματίου: το παιδικό δωμάτιο και η χρήση του θα πρέπει να ικανοποιεί τόσο το παιδί όσο και τις έγνοιες των γονιών. Πρώτα από όλα θα πρέπει να αποφασίσετε για τη χρήση του παιδικού δωματίου (δηλαδή ποιες δραστηριότητες θα λαμβάνουν χώρα μέσα). Ανάλογα θα πρέπει να κινηθεί και η απόφαση για τις αποχρώσεις που θα το βάψετε: αν προορίζεται μόνο για ύπνο και ξεκούραση θα πρέπει να κινηθείτε σε πιο απαλές και ήρεμες αποχρώσεις, αν θα είναι ο χώρος του παιχνιδιού μπορείτε να διαλέξετε πιο έντονα χρώματα ενώ γήινες ξεκούραστες αποχρώσεις είναι ιδανικές αν το δωμάτιο θα αποτελεί το χώρο μελέτης.

2. Οι αποχρώσεις που θα βαφεί το δωμάτιο:  το στερεότυπο του ροζ για τα κορίτσια και του γαλάζιου για τα αγόρια έχει πλέον ανατραπεί. Τα παιδιά πρέπει να συμμετέχουν στην επιλογή των αποχρώσεων αλλά πάντα θα χρειάζεται και η τελική ρύθμιση από τους γονείς. Μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά από τη φύση τους θα επιλέξουν τα πιο έντονα και ζωντανά χρώματα. Παίξτε με τα χρώματα online πατώντας εδώ ή κατεβάστε την εφαρμογή KRAFT Visualizer για να πειραματιστείτε με αποχρώσεις στο δωμάτιο του παιδιού σας πατώντας εδώ

Μερικές χρήσιμες συμβουλές:
  • Αφήστε το παιδί να επιλέξει το (έντονο) χρώμα που του αρέσει και εσείς καταλήξτε στο ίδιο χρώμα, μόνο αρκετές αποχρώσεις πιο ανοιχτό. Μην ξεχνάτε ότι τα παιδικά δωμάτια είναι έτσι και αλλιώς γεμάτα με χρώμα (από τα έπιπλα και τα παιχνίδια).
  • Αν επιλέξετε ένα αρκετά απαλό χρώμα για τους τοίχους, μπορείτε να δοκιμάσετε πιο έντονες αποχρώσεις στις ντουλάπες ή τα έπιπλα
  • Αν θέλετε να αποφύγετε να βάφετε το δωμάτιο τόσο συχνά όσο αλλάζουν τα γούστα και η διάθεση του παιδιού σας, προτιμήστε ουδέτερα χρώματα για τους τοίχους και «παίξτε» με τα έπιπλα και το υπόλοιπο ντεκόρ, καθώς το παιδί μεγαλώνει
  • Αν το παιδί σας θέλει να αλλάξετε το χρώματα στο δωμάτιό του, δοκιμάστε να «παίξετε» απλά με νέο χρώμα στο ταβάνι του δωματίου, μια εύκολη και οικονομική λύση.

Σε κάθε περίπτωση, το βάψιμο του παιδικού δωματίου, είτε για να προϋπαντήσει το νέο μέλος της οικογένειας είτε για να χρωματίσει την καθημερινότητα του παιδιού, είναι μια δραστηριότητα που μπορεί να δώσει χαρά και δημιουργικότητα σε εσάς αλλά και τα παιδιά!

Κάντε Krafting! Γίνετε και εσείς παιδιά, μαζί τους! Τα χρώματα KRAFT θα είναι πάντα δίπλα σας!
 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer