Τα χρώματα KRAFT χορηγός του 7ου Συνεδρίου DIY & HOME IMPROVEMENT

6/11/2013
Χρώματα KRAFT και Do-It-Yourself πάνε μαζί!

Με χαρά τα χρώματα KRAFT αποτελούν χορηγό του 7ου Συνεδρίου DIY - HOME IMPROVEMENT, που διοργανώνουν οι Εκδόσεις "Καρυδάκης" στον πολυχώρο "Αθηναΐς" στις 21/11/2013. 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Γενικός Διευθυντής KRAFT Paints, κος Ιωάννης Τερπίτσας και ο Διευθυντής Πωλήσεων, κος Λουδοβίκος Καραθανάσης, θα παρουσιάσουν πως τα χρώματα KRAFT προσέγγισαν και αγκάλιασαν πρώτα στην Ελλάδα το κοινό DIY καθώς και ποιές είναι οι προκλήσεις του DIY κοινού σε σχέση με τα χρώματα.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο πλαίσιο του Συνεδρίου το περιοδικό «μαστορέματα» βραβεύει τα «DIY Προϊόντα της Χρονιάς». Οι αναγνώστες του περιοδικού και οι επισκέπτες του mastoremata.gr ψήφισαν, τους τελευταίους 5 μήνες, ανάμεσα σε 70 προϊόντα γνωστών εταιρειών τα καλύτερα στις κατηγορίες:  Ηλεκτρικά εργαλεία- Εργαλεία κήπου- Χρώματα- Δομικά υλικά- Καινοτομία- Εξοικονόμηση ενέργειας. Ανάμεσα στις υποψηφιότητες ήταν και 3 δικά μας προϊόντα: υποψήφιο στην κατηγορία ΧΡΩΜΑΤΑ - ΒΕΡΝΙΚΙΑ ήταν το Superior, το "απόλυτο" χρώμα ενώ από τη σειρά BIOCLIMA υποψήφια ήταν το ClimaComfort Stucco Fine στην κατηγορία ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και το ClimaCool Coat στην κατηγορία ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Τα αποτελέσματα και η απονομή των βραβείων στις νικήτριες εταιρείες θα γίνει κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου DIY & Home Improvement. Χορηγός των βραβείων είναι τα καταστήματα Praktiker.

Επίσης, η GfK Hellas θα παρουσιάσει τα συμπεράσματα της μοναδικής έρευνας που διεξάγεται στην Ελλάδα για τον κλάδο του DIY & Home Improvement. Τι άλλαξε στη συμπεριφορά του αγοραστικού κοινού τρία χρόνια μετά την προηγούμενη έρευνα, τι πραγματικά χρειάζονται, πόσα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν και πόσο διαφέρουν οι συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών από αυτές των υπολοίπων Ευρωπαίων.  


 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer