Τα χρώματα KRAFT και η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στον Οικουμενικό Πατριάρχη!

27/11/2013
Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ και τα ελληνικά χρώματα KRAFT, ως χορηγός της ομάδας για τη σεζόν 2013-2014, είχαν την τιμή να βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη και να συναντηθούν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο!

Μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή έζησαν οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς έγιναν δεκτοί και πήραν την Ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
 
Η ομάδα επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο με επικεφαλής τον έφορο του τμήματος Γρηγόρη Πετρίδη. Οι αθλητές δια χειρός του αρχηγού Θοδωρή Πετρίδη, χάρισαν στον Οικουμενικό Πατριάρχη  μία φανέλα της ομάδας με το νούμερο 1 και τις λέξεις «Οικουμενικός Πατριάρχης» τυπωμένες στην πίσω πλευρά.

«Από τώρα θα είμαι το νούμερο 1 για την ομάδα», είπε με χιούμορ ο κ. Βαρθολομαίος και μιλώντας στα μέλη της αποστολής τόνισε ότι «είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που ένα σωματείο με ρίζες από την Κωνσταντινούπολη και έντονο Ποντιακό στοιχείο στις τάξεις του, μας επισκέπτεται στο κέντρο της Ορθοδοξίας. Γνωρίζω ότι ηττηθήκατε στο αγώνα της Λευκορωσίας, αλλά με τις δικές μου ευλογίες θα πάρετε τη νίκη στον επόμενο αγώνα. Να μεταφέρετε τους χαιρετισμούς μου στις οικογένειές σας. Καθημερινώς προσευχόμαστε για την Ελλάδα και για το λαό της που δοκιμάζεται από την κρίση».


 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer