Έμπνευση και χρώμα από την Kraft και τη Gnomi/Draft FCB!

14/3/2014Η συνεργασία της Gnomi + Draft FCB με την Druckfarben Hellas και τα χρώματα Kraft ξεκινά με ένα μανταρίνι, ένα σουτιέν και μια πράσινη τούφα μαλλιά!


Στα τρία νέα σποτ για τα χρώματα Kraft, αυτά τα αντικείμενα αποτελούν την έμπνευση ενώ η Kraft, με ambassador τον αγαπημένο αρχιτέκτονα/διακοσμητή/παρουσιαστή Σπύρο Σούλη, λανσάρει μια εντελώς νέα σχέση με το χρώμα! Μας προτείνει να κάνουμε Krafting, ξεκινώντας το βάψιμο με μικρές επιφάνειες και μικρά αντικείμενα γιατί, για να αλλάξουμε διάθεση, χρειαζόμαστε απλά έμπνευση από την καθημερινότητά μας και το χρώμα από την Kraft! 


Η καμπάνια θα υποστηριχτεί με παρουσία στα social media και με ανανέωση του εταιρικού site kraftpaints.gr ενώ σε τελική φάση βρίσκεται και η έντυπη επικοινωνία της Gnomi + Draft FCB για την Kraft.where to buy abortion pills online

order abortion pill abortion pill buy abortion pill online


 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer