Η KRAFT και ο Σπύρος Σούλης μιλούν για χρώμα στο ΠΡΩΙΝΟ του ΑΝΤ1!

28/3/2014Τα χρώματα KRAFT, για έναν ολόκληρο μήνα (από 19/3/2014), είναι χορηγός της στήλης του Σπύρου Σούλη στο ΠΡΩΙΝΟ του ΑΝΤ1! Κάθε Τετάρτη, ο Σπύρος Σούλης μας μεταφέρει στον κόσμο των χρωμάτων, μαθαίνοντάς σας τα μυστικά του βαψίματος και του DIY (Do It Yourself / Κάντο Μόνος Σου), με χρήσιμες συμβουλές και πρακτικά βήματα.


Για πρώτη φορά, στο ΠΡΩΙΝΟ του ΑΝΤ1, την Τετάρτη 2/4 ο Σπύρος Σούλης έδειξε βήμα - βήμα πως να βάφουμε το σπίτι μας: από την επιλογή χρωμάτων και εργαλείων μέχρι τις απλές και εύκολες συμβουλές και τρόπους βαψίματος, για να είναι το βάψιμο "παιχνίδι"! Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο.


 

Δείτε ακόμη στα παρακάτω βίντεο από ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ του ΑΝΤ1 το Σπύρο Σούλη να δίνει συμβουλές για το πως μπορούμε να κάνουμε το σπίτι μας να φαίνεται μεγαλύτερο, παίζοντας απλά με τα χρώματα στους τοίχους, και προτάσεις για τα χρώματα στο βρεφικό / παιδικό δωμάτιο!
where to buy abortion pills online

order abortion pill http://www.cengage.co.in/content/privacy-statement buy abortion pill online


 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer