Χρώμα του Μήνα - Floating Island (Απρίλιος)

23/4/2014
Τον Απρίλιο η φύση ανθίζει και το πράσινό της κυριαρχεί.

Πράσινο, το χρώμα της ανανέωσης και της αρμονίας που υπάρχει σε αφθονία στη φύση για να μάς θυμίζει να είμαστε θετικοί και δημιουργικοί. Συνδυάζει την αισιοδοξία του κίτρινου και την συναισθηματική ηρεμία του μπλε, εμπνέοντας ελπίδα και αναζωογόνηση, αισθήματα που αναδεικνύoυν πολλές από τις πράσινες αποχρώσεις της Kraft Paints.

Αν είναι το αγαπημένο σας χρώμα, είστε άνθρωπος πρακτικός, αλλά και λάτρης της ισορροπίας. Νοιάζεστε αληθινά για τους ανθρώπους γύρω σας και εκμεταλλεύεστε κάθε ευκαιρία για προσφορά, θα πρέπει όμως να μην ξεχνάτε και τις δικές σας ανάγκες. 


Eίναι το χρώμα της ανάπτυξης και της ζωτικότητας που συνδέεται με τη νέα ζωή και την ανανέωση. Ψυχολογικά, σχετίζεται με την ισορροπία και την αρμονία της σκέψης, του σώματος και των συναισθημάτων. Επιδρά στην λήψη αποφάσεων βοηθώντας μας να δούμε όλες τις πλευρές καθαρά.
Αν λοιπόν το πράσινο σάς εκφράζει, ο Απρίλιος είναι ο μήνας σας. Οι πρώτες ηλιόλουστες μέρες του χρόνου θερμαίνουν την ατμόσφαιρα και γεμίζουν τον τόπο με φως, υπενθυμίζοντάς μας ότι ήρθε ο καιρός να ξανασκεφτούμε αυτά που κάνουμε και να αναλάβουμε νέα projects. Η φύση αρχίζει να μεταμορφώνεται προκαλώντας την ίδια διάθεση και σε εμάς. Ένα απαλό πράσινο όπως στην απόχρωση Floating Island της Kraft Paints (Y7-B1-4) είναι το χρώμα που επικρατεί. 
Κλείστε για λίγο τα μάτια και σκεφτείτε τί σάς θυμίζει. Ίσως ένα φίνο μπουκέτο με λουλούδια; Ένα αγγλικό αρχοντικό; Τις βιτρίνες με τις ολοκαίνουριες ανοιξιάτικες κολεξιόν; Ένα ρετρό ραδιόφωνο; Μία γυαλιστερή σατέν κορδέλα; Σημασία δεν έχει ποιο είναι το έναυσμα, σημασία έχει τελικά να έρχεται η έμπνευση. Μετά ότι φανταστείτε μπορείτε να το επιτύχετε με χρώματα Kraft

 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer