Χρώμα του Μήνα - Sunshine Lizzy (Μάιος)

1/5/2014
Ο Μάιος μας αγκαλιάζει με τις πορτοκαλί ηλιαχτίδες του ζεστού ήλιου του. 

Ποιο είναι αυτό το χρώμα που εκπέμπει ζεστασιά και ευτυχία ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το ένστικτό μας; Μα το πορτοκαλί φυσικά! Λέγεται ότι το πορτοκαλί μας κάνει πιο κοινωνικούς. Ίσως επειδή είναι ταυτόχρονα φωτεινό και γήινο. Ίσως επειδή αντανακλά υπέροχα τον ήλιο και ενισχύει τη φυσικότητά του. Λένε ότι αναδεικνύει ωραία όλους τους τύπους του δέρματος! Όποιος και να είναι ο λόγος, το πορτοκαλί μας ‘πηγαίνει.’ Το απαλό πορτοκαλί μας ταξιδεύει στο χρώμα των πρώτων ωρών του δειλινού, πριν παρα-κοκκινίσει και σκοτεινιάσει ο τόπος. Δεν είναι το πιο όμορφο χρώμα στο ηλιοβασίλεμα; 


                                                         Στα πιο έντονα του πάλι είναι ‘ξαφνική χαρά.’ Σάς έχει τύχει ποτέ να χαμογελάσετε αυθόρμητα αν κάποιος σάς φέρει ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι την ώρα του πρωινού; Από το πορτοκάλι πήρε και το όνομά του κι έτσι είναι το μόνο χρώμα που ονομάστηκε από ένα αντικείμενο. Έχει όμως και τις πρακτικές του πτυχές. Τα περισσότερα σωσίβια στον κόσμο είναι πορτοκαλί, το ίδιο και οι κώνοι οδικής κυκλοφορίας. Ο λόγος; Μπορούμε να το εντοπίσουμε από πολύ μακριά και έχει την ιδιότητα να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλά άλλα αντικείμενα..

Είναι όμως και το χρώμα της φωτιάς. Είναι trendy και μπορεί να ‘δέσει’ πολύ ωραία με πλήθος χρωμάτων γι’αυτό και χρησιμοποιείται επιτυχώς σε διαφημιστικές καμπάνιες, σε λογότυπα, στο μοντέρνο design, στην αθλητική μόδα και αλλού. Ο Καντίνσκι είπε ότι το πορτοκαλί είναι κόκκινο που ήρθε πιο κοντά στην ανθρωπότητα χάρη στο κίτρινο ("Orange is red brought nearer to humanity by yellow." Wassily Kandinsky). Κάπως έτσι δεν είναι και η απόχρωση Sunshine Lizzy  Y1-A1-2 που προτείνουμε για τον μήνα Μάιο; Χαρούμενη, οικεία, ζωηρή και ταυτόχρονα τόσο μα τόσο ανθρώπινη.


  Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer