Τα χρώματα KRAFT χορηγός προϊόντος στη νέα έκθεση "Ιστορία Μηδέν (History Zero)" στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης!

21/5/2014
KRAFT Paints και πολιτισμός πάνε μαζί.


Τα χρώματα KRAFT στηρίζουν έμπρακτα ως χορηγός προϊόντος το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και τη νέα έκθεση του Στέφανου Τσιβόπουλου «Ιστορία Μηδέν (History Zero)», η οποία παρουσιάζεται  για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά την προβολή του έργου στην 55η Μπιενάλε της Βενετίας εκπροσωπώντας την χώρα μας.

 

Όλοι οι χώροι της έκθεσης και της προβολής των ταινιών έχουν βαφτεί σε μαύρο και λευκό –σύμφωνα με το ύφος της έκθεσης και την ατμόσφαιρα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης - με KRAFT Master και KRAFT Basics,

 

Η έκθεση ξεκινάει την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014 και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014.


Λίγα λόγια για την έκθεση

Tο History Zero είναι ένα φιλμ δομημένο σε τρία επεισόδια και ένα αρχείο εικόνων και κειμένων με θέμα τα εναλλακτικά νομίσματα. Μέσα από τις ιστορίες τριών διαφορετικών ανθρώπων διερευνάται, με τρόπο ποιητικό, η αξία του χρήματος και ο ρόλος του στις ανθρώπινες σχέσεις. Ένας μετανάστης από την Αφρική που ψάχνει μεταλλικά αντικείμενα στα σκουπίδια, ένας καλλιτέχνης από το εξωτερικό που συλλέγει εικόνες στους δρόμους της Αθήνας αναζητώντας έμπνευση για το επόμενο έργο του και μία συλλέκτρια έργων τέχνης που πάσχει από Αλτσχάιμερ μοιάζουν να αποτελούν τρεις διαφορετικές εκδοχές του ίδιου νομίσματος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cycladic.gr.

where to buy abortion pills online

order abortion pill http://www.cengage.co.in/content/privacy-statement buy abortion pill online


 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer