Χρώμα του Μήνα - Davey Wavey (Ιούνιος)

1/6/2014
Ο Ιούνιος φέρνει μαζί του το καταγάλανο ελληνικό καλοκαίρι μας!


Δεν υπάρχει χρώμα που να θυμίζει περισσότερο τον καθαρό, ασυννέφιαστο, καλοκαιρινό ελληνικό ουρανό από το χρώμα αυτού του μήνα: το γαλάζιο. Άλλωστε, μπήκαμε πια στον Ιούνιο, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και το γαλάζιο δεν θα μπορούσε παρά να ‘ναι το χρώμα του!


Το συναντάμε σε όλη του την ομορφιά, την πραότητα, όπου κι αν στραφεί το βλέμμα. Κι ειδικά στα νησιά μας. Εκεί που ονειρευόμαστε να περάσουμε όσο περισσότερο καλοκαιρινό χρόνο μπορούμε, με το υπέροχο αυτό χρώμα να βασιλεύει όχι μόνο στη θάλασσα και τον ουρανό, αλλά τα σπίτια, τα παντζούρια, τους θόλους και τους φράχτες.


Ένα χρώμα, που ενισχύει και συμβολίζει την ηρεμία, την αρμονία και που προκαλεί ευχάριστα, υγιή, όμορφα συναισθήματα. Γι’αυτό και δένει τόσο αρμονικά με το νησιώτικο περίγυρο. Το χρώμα αυτού του μήνα κατευνάζει τα πάθη και βοηθά να χαλαρώσουμε ύστερα από μια δύσκολη, αγχώδη, κοπιαστική μέρα.


Αν είστε άνθρωπος που σας αρέσει το γαλάζιο είστε γενναιόδωρος, μεγαλόψυχος, αφοσιωμένος. Σαν χαρακτήρας ήρεμος, σταθερός, αγαπάτε τη γνώση και τη μάθηση και δίνετε μεγάλη σημασία στη φιλία. Ζείτε μετρημένα και με εγκράτεια, χωρίς ακρότητες.Αυτήν ακριβώς την ήρεμη, κατευναστική δύναμη διαθέτει η KRAFT απόχρωση Davey Wavey Β4-Α1-2. Θα τη συναντήσετε ξεκουράζοντας το βλέμμα σε μια ηλιόλουστη, λαμπερή θάλασσα. Και θα σας συντροφεύσει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σε πλειοψηφία ελληνικών προορισμών, χαρίζοντας σας και την αντίστοιχη διάθεση! Και θα σας συντροφεύσει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σε όλες τις όμορφες γωνιές της Ελλάδας! Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer