Χρώμα Του Μήνα - Field of Lavender (Μάρτιος)

20/3/2014 

Σαν τη μετάβαση από τους σκούρους τόνους του χειμωνιάτικου ουρανού, όπως η KRAFT απόχρωση P1-B1-1 Twilight Sky στους χρωματιστούς, παστέλ τόνους της άνοιξης,  όπως η KRAFT απόχρωση P1-A2-1 Lilac Brush


Το χρώμα που επικρατεί είναι ήπιο αλλά και δυναμικό, νοσταλγικό αλλά και με υποσχέσεις. Ένα απαλό μωβ επικρατεί παντού που μας ηρεμεί αλλά μας κάνει να νιώθουμε και οικεία με τον περίγυρό μας. Το μωβ θεωρείται επίσης βασιλικό χρώμα. Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μωβ σημαίνει ότι είστε άνθρωπος δημιουργικός, με καλπάζουσα φαντασία κι όρεξη για δημιουργία. Κι αν είστε ένας τέτοιος άνθρωπος σίγουρα μπορείτε να διακρίνετε σε αυτό τον πίνακα ένα τριαντάφυλλο. Σας αρέσουν πράγματα που ξεχωρίζουν. Από τον χώρο που ζείτε μέχρι το ντύσιμό σας. Και μάλιστα φέτος που είναι στη μόδα το αγαπημένο μωβ άνδρες και γυναίκες μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ! 


Εάν πάλι δεν είναι το αγαπημένο σας χρώμα, μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας φαγητό. Μελέτη, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Journal of Nutrition», έδειξε ότι την μεγαλύτερη προστασία από τον διαβήτη παρέχουν εκτός τον άλλον και λαχανικά με κόκκινο ή μωβ χρώμα. Και πόσο θα ταίριαζε ένα τέτοιο πιάτο σε έναν τόσο όμορφο χώρο όσο αυτός, ποτισμένος με αποχρώσεις όπως η KRAFT απόχρωση P2-B1-2 Purple Sparkle;
 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer