Χρώμα του Μήνα - Λευκό (Ιούλιος)

1/7/2014 

  

 

  ΙΟΥΛΙΟΣ. Ταξίδι στο λαμπερό λευκό των νησιών μας

  

 

 

Υπάρχει ένα χρώμα που παρότι πολύ συχνά περνά απαρατήρητο, περιλαμβάνει όλα τα άλλα χρώματα στο χρωματικό φάσμα. Δεν είναι άλλο από το χρώμα αυτού του μήνα, το λευκό! Μετά το γαλάζιο, στο οποίο αναφερθήκαμε τον Ιούνιο, πρόκειται για το πιο ελληνικό χρώμα! Από τα νησιά και τα σοκάκια, στην Ακρόπολη και τη σημαία μας! 

  

   

 Το λευκό είναι το χρώμα της αθωότητας και της αγνότητας, εξ ου και για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της μια νύφη, θα ντυθεί στα λευκά.Σαν χρώμα συμβολίζει την καθαρότητα, αλλά και την ελπίδα. Αν το λευκό είναι το αγαπημένο σας χρώμα είστε προσεκτικός, διακριτικός, ισορροπημένος, θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος. Εκφράζει και συμβολίζει την εντιμότητα, την ειλικρίνεια.   

 

Χαρίζει διαύγεια, αντιπροσωπεύει την ουδετερότητα – δεν είναι τυχαίο που η γνωστή σε όλους λευκή σημαία σηματοδοτεί την ανακωχή, τη διαπραγμάτευση –  και μας βοηθά να απαλλαγούμε από αρνητικές σκέψεις ή παράλογους φόβους. Προσφέρει μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας. 

  

 

 

 Αποτελεί το ιδανικό χρώμα για αλλαγές και νέες αφετηρίες στη ζωή μας, γι’ αυτό το Λευκό της KRAFT θα συνοδεύσει κάθε καινούργιο ξεκίνημα που θα γίνει με δυναμισμό, δημιουργικότητα, θετικές σκέψεις και αισιοδοξία! 

 

 

Για το «απόλυτο» λευκό, εμπιστευτείτε το KRAFT Master για εσωτερικούς χώρους και το BIOCLIMA ClimaCool Coat ή KRAFT Exterior 100% για εξωτερικούς χώρους 

 

                                                                                        

 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer