Χρώμα του Μήνα - Azurean Sea (Αύγουστος)

1/8/2014 

 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – Ένας ζεστός μήνας με ένα ζεστό, γεμάτο θαλπωρή χρώμα. 

 

Το χρώμα αυτού του μήνα θεωρείται το χρώμα της οικογένειας, κινείται μεταξύ μπλε και πράσινου, συναντάται σε πετρώματα και πολύτιμους λίθους αλλά περιγράφει εξαιρετικά και τα νερά των ελληνικών νησιών, που με τις μαγευτικές, γαλαζοπράσινες αποχρώσεις τους χαρίζουν αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Γι’ αυτό και είναι το χρώμα του τελευταίου και, για κάποιους, ωραιότερου μήνα του καλοκαιριού, του Αυγούστου.  

 

Το γαλαζοπράσινο ενθαρρύνει και συνοδεύει τη δημιουργική έκφραση. Σαν χρώμα συνδέεται με τις μετατροπές, την εξέλιξη και τις αλλαγές, διεγείρει τη νοημοσύνη και μαλακώνει, γλυκαίνει τα συναισθήματα, δημιουργώντας μια ανακουφιστική, ζεστή αίσθηση προστασίας και υποστήριξης. Βοηθά στις γρήγορες και άμεσες, καίριες αποφάσεις. Συμβολίζει τη δύναμη, τη φιλία και θεωρείται ότι φέρνει καλή τύχη και διώχνει την κακή ενέργεια, γι’ αυτό και συναντάται στα περισσότερα φυλακτά. 

 


Ένα χρώμα πολύ φρέσκο, ιδανικό ακόμα και σε μικρές, διακριτικές πινελιές για διακόσμηση σεοποιοδήποτε στυλ, που χαϊδεύει τιςαισθήσεις σαν μια ανάσα φρέσκου αέρα. Συνδυάζεται εύκολα με πολλά άλλα, όπως λευκό, μαύρο, ασημί, φούξια και σκούρο μοβ, δημιουργώντας μια δροσερή αντίθεση. Η KRAFT απόχρωση Azurean Sea καθησυχάζει και γαληνεύει, αποτελεί το ιδανικό φόντο για ξεκούραση και ανάπαυλα.


 

                                  

   Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer