Χρώμα του Μήνα - Happy Happy (Σεπτέμβριος)

1/9/2014 

  

  

  

 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ – Μια γλυκιά μελαγχολία που προοικονομεί την έναρξη του γήινου Φθινοπώρου  

  

 

Μμμ.. το καλοκαίρι φεύγει αργά και διστακτικά αλλά δεν μάς ‘αφήνει’ εντελώς, τουλάχιστον όχι όσο διαρκεί ένας από τους ομορφότερους μήνες του χρόνου, ο Σεπτέμβριος. Στην πραγματικότητα είναι ακόμα καλοκαίρι, με τον υδράργυρο στο θερμόμετρο να παραμένει ψηλά αλλά με μία περιορισμένη επιθετικότητα, ωθώντας μας να αναπολήσουμε τις ωραίες καλοκαιρινές στιγμές που μοιραστήκαμε με οικογένεια και φίλους, και συνάμα, με μία ανανεωμένη διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα. 

 

Τα φύλλα των δέντρων χάνουν σιγά σιγά το λαμπερό τους πράσινο χρώμα και η φύση αρχίζει να μοιάζει κοραλί, όπως η απόχρωση Happy Happy O1:A1-2 της Kraft: ένα χρώμα  αρχοντικό, με έμπνευση από τη μητέρα φύση και το φυσικό κοράλλι, που προσφέρεται για άπειρες χρωματικές εφαρμογές στην καθημερινή μας ζωή. 

  

 

 Στις πιο απαλές του εκφάνσεις είναι υπέροχο για τους τοίχους του σπιτιού μας γιατί μάς δίνει την ευκαιρία να προσθέσουμε χρώμα στον χώρο μας χωρίς αυτό να κυριαρχεί ενοχλητικά, ενώ στις πιο έντονες εκδοχές του, μπορεί να παίξει ρόλο διακοσμητικό, στα έπιπλα ή τα διακοσμητικά αντικείμενα που συνθέτουν το καθημερινό μας περιβάλλον. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε ρούχα, κοσμήματα ή αξεσουάρ και πολύ αγαπητό στις γυναίκες εν μέρει επειδή αναδίδει μία διακριτική θηλυκότητα αλλά και επειδή έχει την ιδιότητα να δημιουργεί μία αίσθηση ηρεμίας και ζεστασιάς. 

   

 

        

  Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer