KRAFT Energy Save: υποψήφια για DIY ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014

18/9/2014
Γι άλλη μια χρονιά το περιοδικό «μαστορέματα» διοργανώνει την ψηφοφορία για την ανάδειξη των «DIY Προϊόντων της Χρονιάς 2014» και όλοι εσείς οι καταναλωτές μπορείτε, από την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, να ψηφίζετε τα Do It Yourself προϊόντα που ξεχωρίσατε το 2014.


Στο φετινό διαγωνισμό, η KRAFT συμμετέχει στην ψηφοφορία με τη νέα πρωτοποριακή σειρά ενεργειακών χρωμάτων KRAFT Energy Save, για εξοικονόμηση ενέργειας. Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά εδώ.

 

Συγκεκριμένα, υποψήφιο στην κατηγορία ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ είναι το KRAFT Energy Save Roof, ενεργειακό πολυουρεθανικό μονωτικό ταρατσών, για εξοικονόμηση ενέργειας. Βασισμένο σε Ευρωπαϊκή Πατέντα της KRAFT, με προηγμένη τεχνολογία PCM, υαλοσφαιρίδια και διογκωμένα μικροσφαιρίδια, αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία και εμποδίζει τη μεταφορά της θερμότητας από το εσωτερικό του κτιρίου προς το περιβάλλον. Παράλληλα, δημιουργεί ένα ελαστικό αδιάβροχο φιλµ, που αποτρέπει την απορρόφηση νερού και αντέχει για µεγάλο χρονικό διάστηµα στη συγκέντρωση νερού ή πάγου, αποτρέποντας ταυτόχρονα και την εµφάνιση ρωγµών. Διαβάστε περισσότερα για το προϊόν πατώντας εδώ.

 

Υποψήφιο στην κατηγορία ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ είναι το KRAFT Energy Save Interior, ενεργειακό χρώμα για εσωτερικούς τοίχους και ταβάνια, για εξοικονόμηση ενέργειας. Βασισμένο σε Ευρωπαϊκή Πατέντα της KRAFT, με προηγμένη τεχνολογία PCM, αλοσφαιρίδια και διογκωμένα μικροσφαιρίδια, αποτρέπει την απορρόφηση της θερμότητας ή της ψύξης από τους τοίχους και βοηθά ώστε ένα μέρος της να αντανακλάται πίσω στο χώρο άμεσα και το υπόλοιπο να αποθηκεύεται στις επιφάνειες, για να αποδοθεί στο χώρο αργότερα. Ταυτόχρονα, εξουδετερώνει ρύπους και μυρωδιές, προστατεύει από μούχλα και παρέχει αντιμικροβιακή προστασία. Διαβάστε περισσότερα για το προϊόν πατώντας εδώ.

 

Επίσης, υποψήφιο στην κατηγορία ΧΡΩΜΑΤΑ – ΒΕΡΝΙΚΙΑ είναι το KRAFT Easy Clean, υψηλής ποιότητας πλαστικό χρώμα με μοναδική ικανότητα καθαρισμού. Δεν εμποτίζεται από οικιακούς λεκέδες και καθαρίζεται πολύ εύκολα, με μεγάλη αντοχή στο συχνό πλύσιμο και το κιτρίνισμα. Διατίθεται σε velvet φινίρισμα. Διαβάστε περισσότερα για το προϊόν πατώντας εδώ.

 

Πάρτε και εσείς τώρα μέρος στην online ψηφοφορία πατώντας εδώ. Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer