Χριστούγεννα με χρώμα

2/12/2017Βάλε χρώμα!

Φέτος τα Χριστούγεννα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα σας επιλέγοντας μια νέα παλέτα χρωμάτων για τον στολισμό του σπιτιού σας.
Υπάρχουν οι παραδοσιακοί συνδυασμοί χρωμάτων που εύκολα θα βρείτε, αλλά ίσως είναι φέτος η χρονιά να δοκιμάσετε κάτι διασκεδαστικό και διαφορετικό.Στη δεκαετία του '50 και του '60 στις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις κυριαρχούσαν διασκεδαστικά χρώματα και υλικά όπως το μεταλλικό, το ροζ και το γαλάζιο. 
Δέντρα όμορφα και ψηλά βρίσκονταν στο σαλόνι κάθε οικογένειας. Αυτή η εποχή της πανδαισίας χρωμάτων στις διακοσμήσεις Χριστουγέννων εξαφανίστηκε γρήγορα, καθώς για άλλη μια φορά επιστρέψαμε στα παραδοσιακά σχέδια χρωμάτων. Με έμφαση στην διακόσμηση σπιτιού και στα DIY μη παραδοσιακά χρώματα η ώρα να διασκεδάσουμε με τον στολισμό του σπιτιού είναι πάλι εδώ!

Ήρθε η ώρα να απολαύσετε ξανά το χρώμα των Χριστουγέννων! 

Δοκιμάστε φρέσκους συνδυασμούς χρωμάτων για μια νέα εμφάνιση ή σχεδιάστε το δικό σας για μια εξατομικευμένη εμφάνιση.

Μοιράσου το στο facebook

source: thespruce
 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer