Χρώμα του Μήνα - Earth Gray (Οκτώβριος)

1/10/2014 

 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ– Neutrals πινελιές στην παλέτα του φθινοπώρου 

  

 

Φθινόπωρο, μια εποχή μετάβασης από το φωτεινό καλοκαίρι στα χιονισμένα χειμωνιάτικα τοπία. Μια εποχή, που η φύση ντύνεται με μια εντυπωσιακή γκάμα χρωμάτων σε τόνους κατευναστικούς, ουδέτερους και που γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο της ταιριάζουν απολύτως οι neutral αποχρώσεις. Μια απ’ αυτές, και το χρώμα του Οκτωβρίου: το γκρι της γης. 

 

Ήρεμες, κλασικές, αριστοκρατικές, minimal, αλλά και μια ασφαλής επιλογή για κάθε χώρο, οι neutral αποχρώσεις μπορούν με ήπιες, διακριτικές πινελιές να κάνουν έναν χώρο ατμοσφαιρικό και μοντέρνο, φτάνοντας μέχρι την industrial αισθητική. Αποτελούν μια ιδανική, στέρεη βάση για να παίξετε με τα χρώματα στον χώρο καθώς μπορούν να συνδυαστούν δημιουργικά με οποιοδήποτε άλλο χρώμα, ανάλογα με το ύφος ή το αποτέλεσμα που θα επιδιωχθεί κάθε φορά, όπως ένταση με γκρι σκούρο ή φως, με πολύ ανοιχτό. 

 

Η KRAFT απόχρωση Earth Grey NT-24, μια απόχρωση καθαρά neutral, που ξεκουράζει, αποτελεί μια συχνή, δημοφιλή επιλογή για κομψούς, μοντέρνους χώρους, με ιδιαίτερο και προσεγμένο στυλ. Οι άνθρωποι που την προτιμούν είναι υπεύθυνοι και πρακτικοί. Αγαπημένη απόχρωση σχεδιαστών και διακοσμητών, δημιουργεί φωτεινά, ευάερα συναισθήματα χαρίζοντας σε έναν χώρο ζεστασιά. Συμβολίζει τη δύναμη, την ασφάλεια, την ωριμότητα, την αξιοπιστία.  

  

 

 

    

 

  

 

   Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer