Στολίσαμε το δέντρο των ευχών!

6/12/2017Φέτος τα Χριστούγεννα θέλαμε να είναι πιο «ιδιαίτερα» και γι'αυτό στολίσαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας με «αστέρια ευχών». 

Ένα «αστέρι ευχής» από τον κάθε εργαζόμενο της εταιρίας, στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ταυτόχρονα βοηθάει στο να γίνουν πραγματικότητα οι Ευχές παιδιών που δοκιμάζονται από σοβαρές και απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες, στηρίζοντας τον σκοπό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) www.makeawish.gr

Η εταιρία φέτος στηρίζει την πραγματοποίηση της ευχής της μικρής Γαλήνης. 

Η Γαλήνη, ετών 5, που πάσχει από Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία, ευχήθηκε ένα Πριγκηπικό Πάρτυ γενεθλίων και θα το έχει

Μοιράσου το στο facebook


 Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer