ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ & ΧΡΩΜΑΤΑ KRAFT ΣΕ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

17/10/2014Έμπνευση από Ελλάδα και χρώματα ΚRAFT σε δύο ξεχωριστά ελληνικά ξενοδοχεία 

 

 

 

Το Κrafting ξεκινά από μικρά πράγματα και μικρές επιφάνειες, είναι όμως το ίδιο μαγικό και σε μεγάλη κλίμακα! Απόδειξη είναι η ανανέωση, με χρώματα Kraft, δύο ξεχωριστών ξενοδοχείων, στο Αιγαίο και στην Πελοπόννησο. Αυτό που φαίνεται αμέσως, είναι η ποιότητα των χρωμάτων και το τέλειο δέσιμο με χώρους χαλαρωτικούς, γεμάτους με θετικά vibes αλλά και τόσο ελληνικούς όσο η Φολέγανδρος και η Μεσσηνία!  

  

 

Blue Sand Hotel & Suites 
                                                                                                

 

  

   

  

 

 Buca Beach Resort 

 


 

  

  Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer