DIY • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ
DIY

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ.Όπως και στο τηλεοπτικό της Kraft έτσι και στην καθημερινότητά μας η έμπνευση έρχεται από παντού αλλά το χρώμα από την Kraft. Γι’αυτό σήμερα σας προτείνουμε να φρεσκάρετε ολοκληρωτικά την κουζίνα σας με μερικές απλές πινελιές στα ντουλάπια της.

 

Ένας τρόπος που μπορείτε να δώσετε στυλ και χαρακτήρα στην κουζίνα σας είναι το έντονο κοντράστ. Φανταστείτε μία λευκή κουζίνα με μαύρα ντουλάπια. Μπορεί να είναι τολμηρό αλλά αν είστε από αυτούς που λατρεύουν την μοντέρνα διακόσμηση ίσως και να γίνει το αγαπημένο σας δωμάτιο στο σπίτι. Για ένα πραγματικά σοφιστικέ ύφος αφαιρέστε τις πόρτες στα ντουλάπια σας και αφήστε τα ανοιχτά. 

Ένα απαλό μπεζ όπως το Magnolia της Kraft μπορεί από την άλλη να προσδώσει στον χώρο μία όμορφη θαλπωρή και μία αίσθηση χαλαρότητας και ζεστασιάς. Σε συνδυασμό με ένα σκούρο γκρι όπως το Bagira Panther στις επιφάνειες και στους τοίχους μπορείτε να πετύχετε το ιδανικό στυλ για έναν φιλόξενο χώρο που θα συνοδεύει τις μαγειρικές σας και τις οικογενειακές καθημερινές συνευρέσεις. Ιδέες για περισσότερες αποχρώσεις μπορείτε πάντα να βρίσκετε στο χρωματολόγιο της KRAFT . 

 

Αν η κουζίνα σας έχει κάποιο κεντρικό ανεξάρτητο έπιπλο μπορείτε να του δώσετε έναν δραματικό τόνο με κάποιο έντονο και κατά προτίμηση σκούρο χρώμα για να το διαχωρίσετε από το σύνολο. Να και ένας τρόπος να προσθέσετε ένα έντονο, ζωηρό χρώμα που δύσκολα θα επιλέγατε για την βασική επίπλωση του χώρου. 

 

Αν τα ντουλάπια σας είναι ξύλινα, σε μία ανοιχτή ή πιο σκούρη καφέ απόχρωση, μπορείτε να τα εκμοντερνίσετε με ένα απαλό γκρι όπως το Mountain Grey, το οποίο να αφήνει τα νερά του ξύλου να φαίνονται ελαφρώς. Το γκρι έχει την ιδιότητα να μοιάζει ιδιαίτερα μοντέρνο και πιο εξευγενισμένο από τον ομόλογό του, το μαύρο. Για ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να κάνετε τα ντουλάπια γυαλιστερά επιλέγοντας το κατάλληλο φινίρισμα στο χρώμα.

  

Τέλος, αν θέλετε να έχετε τον νου σας στα παιδιά ενώ μαγειρεύετε, δεν έχετε παρά να διαμορφώσετε την κουζίνα σας στο επόμενο playroom του σπιτιού. Μεταμορφώστε τα χαμηλά ντουλάπια σε μαυροπίνακες με κιμωλία για τις υπέροχες παιδικές δημιουργίες τους και βάψτε τα πιο ψηλά ντουλάπια σε ζωηρά, παιχνιδιάρικα χρώματα.

 

 

 

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer