DIY • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ
DIY

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ! 


   


 


Κάποιοι από εμάς θα έτρεμαν στην σκέψη του να επιλέξουν χρώμα για το σπίτι τους εξωτερικά και όχι άδικα: δεν μπορούμε παρά να κρίνουμε το αποτέλεσμα αφότου η εργασία έχει ολοκληρωθεί. Για καλή μας τύχη, δεν είμαστε τόσο απροστάτευτοι, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούν να μας κατευθύνουν με επιτυχία στη σωστή επιλογή χρώματος κι η Kraft είναι εδώ για να σας τα πει!

 

 

    

 -          Η ηλικία του σπιτιού. Αν είναι παλιό και αντιπροσωπεύει την αρχιτεκτονική μίας παλαιότερης εποχής, αξίζει να αφιερώσουμε κάποιον χρόνο να δούμε τί χρώμα είχαν τα σπίτια την εποχή εκείνη. Ύστερα, μπορούμε να πάρουμε ιδέες από τα γειτονικά σπίτια. Μας αρέσει η συνοχή στη γειτονιά μας και θέλουμε να υποστηρίζουμε ένα κοινό ύφος ώστε να ενισχύουμε το όμορφο αποτέλεσμα!

 

-          Η φύση. Εκτός από τις κατοικίες που μας περιτριγυρίζουν η πιο όμορφη πηγή ιδεών για μία τέτοια απόφαση είναι η φύση που μας περιβάλλει. Αν το σπίτι μας είναι κοντά σε πράσινο, μας εμπνέουν τα λαμπερά πράσινα ή τα γήινα καφέ χρώματα που κυριαρχούν. Αν είναι κοντά στη θάλασσα παίρνουμε  ιδέες από τις αμέτρητες μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις.

Γενικά να μην ξεχνάτε ότι το φως δίνει όγκο και μέγεθος. Ένα άσπρο σπίτι μας φαίνεται μεγαλύτερο στο μάτι – δεν είναι τυχαίο που ο Λευκός Οίκος στην Ουάσινγκτον είναιλευκός! Μία ανοιχτή κρεμ απόχρωση όπως το Filira (F) WH-05 ή το Yasmin (F) WH-09 της Kraft μπορούν να δώσουν πολύ όμορφα αυτή την αίσθηση αρχοντιάς στο σπίτι μας.

Ρίξτε μια ματιά στο χρωματολόγιο για όλες τις διαθέσιμες αποχρώσεις  για να βρείτε αυτές που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ. Σημειώστε οτι μόνο οι αποχρώσεις που σηματοδοτούνται με το γράμμα F συνιστώνται για εξωτερικές επιφάνειες (Facades - προσόψεις).


Για προτεινόμενες αποχρώσεις για το εξωτερικό του σπιτιού, βγαλμένες από τα Color Trends του 2014-2015, δείτε το online χρωματολόγιο (σελίδα 30-31). 

Profi Exterior

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer