DIY • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ
DIY

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ 
Αν υπάρχει ένας χώρος στο σπίτι που μπορούμε να πειραματιστούμε με τα χρώματα αυτός είναι το μπάνιο κι αυτό για 2 λόγους:


1.       Είναι αρκετά μικρό ώστε να μην απαιτεί πολύ από τον χρόνο μας

2.       Μπορούμε εύκολα να το αλλάξουμε αν δεν μας αρέσει το αποτέλεσμαΞεκινήστε ως εξής:


1.      Αφαιρέστε λεκέδες από μούχλα, αν υπάρχουν

2.      Προμηθευτείτε τα κατάλληλα προϊόντα που είναι ανθεκτικά στην υγρασίαΤο Hydrocontrol της Kraft , είναι ιδανικό για χώρους με υγρασία χάρη στην ειδική του σύνθεση που περιέχει υαλοσφαιρίδια.  Η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος είναι το πιο βασικό μέλημα εδώ, μιας και το μπάνιο είναι ένας από τους πιο επιφορτισμένους χώρους του σπιτιού λόγω της υψηλής και μόνιμης υγρασίας.


Τα πιο διαδεδομένα χρώματα για το μπάνιο είναι το λευκό και τα off-whites, δηλαδή τα ουδέτερα, ανοιχτά χρώματα. Οι νέες τάσεις όμως έχουν αλλάξει αυτή την εικόνα θέλοντας το μπάνιο να είναι ένας ζωηρός, χαρούμενος χώρος για να ξυπνάμε κάθε πρωί ‘φορτισμένοι’ θετικά. Το να χρωματίσουμε το μπάνιο μας με ζωηρά, λαμπερά χρώματα είναι ένας όμορφος και ασφαλής τρόπος να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας.


Υπάρχουν βέβαια κάποια χρώματα που δεν συστήνονται για το μπάνιο γιατί δεν αναδεικνύουν όπως θα θέλαμε το χρώμα του δέρματός μας.


-        Το πράσινο μπορεί να κάνει το δέρμα μας να φανεί άτονο και να μάς δείχνει μεγαλύτερους απ’ότι είμαστε.


-        Το ίδιο και το κίτρινο, ειδικά όταν κάνουμε το μακιγιάζ μας, μιας και αλλοιώνει τον τόνο του δέρματος.


-        Τα πιο ζεστά χρώματα όπως το ροζ, το σωμόν, το κόκκινο, το ροδακινί, και άλλα ανάλογα χρώματα, θα μάς κάνουν να φαινόμαστε ομορφότεροι στον καθρέφτη.Δείτε κάποιες πρωτότυπες αποχρώσεις για να χρωματίσετε το μπάνιο σας από το χρωματολόγιο της Kraft:  


  • Njabulo R6:A1-1 σε συνδυασμό με το Pink Thoughts (F) R6:A2-3

  • Athena's Dream (F) B4:A2-1 σε συνδυασμό με το Time Matters (F) NT-19

  • Wake Up Orange O5:A1-1 σε συνδυασμό με το Candle Light O5:A2-3Αφού διαλέξετε την αγαπημένη σας απόχρωση δοκιμάστε να τη φανταστείτε στο χώρο σας με τη βοήθεια του Visualizer της KRAFT.

     

Asepsis
Hydrochroma
Hydrocontrol

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer