DIY • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ
DIY

ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΑΣ – CHECKLISTΑποφασίσατε να βάψετε τον χώρο σας και αισθάνεστε ότι δεν έχετε τις γνώσεις για την επιλογή των σωστών εργαλείων;  Η Kraft είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει.  Τί σάς είναι απολύτως απαραίτητο πριν ξεκινήσετε;


1.       Για λείες επιφάνειες (τοίχοι, πατώματα, ταβάνια) χρησιμοποιήστε ένα μεσαίου ή μεγάλου φάρδους ρολό . Το ρολό είναι ο βασιλιάς του χρωματισμού μιας και μας επιτρέπει να καλύπτουμε μεγάλες επιφάνειες σε σύντομο χρόνο.

2.      Σε πιο περιορισμένες λείες επιφάνειες (μπάνια, κουζίνα, διάδρομοι) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παχύ ρολό.

3.       Αν οι επιφάνειες που θέλετε να καλύψετε είναι τραχιές ή ανώμαλες χρησιμοποιήστε ένα παχύ ρολό (ανώμαλη επιφάνεια τοίχου, ξύλου κτλ.)

4.      Στα ψηλά σημεία, σε εξωτερικούς χώρους, ή οροφές μπορείτε να εφαρμόσετε στο ρολό σας ένα κοντάρι.2.     Πινέλο: το πινέλο είναι αυτό που θα τελειοποιήσει το βάψιμο. Είναι απαραίτητο για τα σημεία που δεν φτάνει το ρολό. 

 

  • Για τις γωνίες ή τις λεπτομέρειες είναι ιδανικό ένα μικρό γωνιακό πινέλο 1 ίντσας (2,54 εκ.) 

     

  • Για παράθυρα, ντουλάπια, ακανόνιστες επιφάνειες κτλ. χρησιμοποιήστε ένα γωνιακό πινέλο κάπως μεγαλύτερο, 2 ιντσών (5,1 εκ.) 

     

  • Για να καλύψετε μεγαλύτερες επιφάνειες, χρησιμοποιήστε ένα ίσιο πινέλο 3 ιντσών (7,6 εκ.). 

     

  • Στα σημεία που δεν φτάνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πινέλα με μακριά λαβή, ή κονταροπίνελα, πινέλα που εφαρμόζονται σε κοντάρι και ρυθμίζεται η κλίση τουςανάλογα με το σημείο που θέλετε να βάψετε.


 

 
3.      Χαρτοταινία: είναι το εργαλείο που θα προστατέψει τις επιφάνειες που δεν θέλετε να χρωματιστούν και θα σάς εξασφαλίσει ακρίβεια στο τελικό αποτέλεσμα και ξενοιασιά κατά το βάψιμο. Διαφοροποιείται ανάλογα με το πάχος της και διατίθεται σε αρκετά μεγέθη.


a.       Χρησιμοποιήστε την λεπτότερη για τις λεπτομέρειες που θέλετε να καλύψετε, όπως διακόπτες, θυροτηλεοράσεις, συσκευές κτλ. και φαρδύτερη για σημεία που ενώνονται οι τοίχοι ή μεγαλύτερες επιφάνειες που χρειάζονται προστασία. Είναι καλό να προμηθευτείτε τουλάχιστον δύο μεγέθη ώστε να έχετε το κατάλληλο τη στιγμή που θα το χρειαστείτε.4.      Προστατευτικό για το δάπεδο: έχετε επιλογή ανάμεσα σε χαρτόνι ή νάιλον. Αν δεν σκοπεύετε να καλύψετε ολόκληρο το δάπεδο στον χώρο σας πριν το βάψιμο με  προστατευτικό, μπορείτε να το μετακινείτε στο σημείο που είστε κάθε φορά. Προσοχή να μην το ξεχάσετε!


5.      Σκάφη: είναι το δοχείο στο οποίο τοποθετείται το χρώμα. Μπορεί να είναι επίπεδη επικλινής ή πιο βαθιά σαν κουβάς και έχει ειδική επιφάνεια στην οποία περιστρέφεται το ρολό αφότου το έχετε βυθίσει στο χρώμα ώστε να εφαρμόζεται  στο ρολό ομοιόμορφα.Προμηθευτείτε τα, διαλέξτε τις αποχρώσεις Kraft της προτίμησής σας και Καλή Επιτυχία!

 

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer