DIY • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ
DIY

ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ; ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΈφτασε αυτή η ιδιαίτερη στιγμή να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο; Αν έχετε φανταστεί ένα χώρο ατμοσφαιρικό, με χαρούμενα χρώματα και μία αίσθηση ζεστασιάς είστε στο σωστό δρόμο!Πώς λοιπόν μπορείτε να το δημιουργήσετε;


-          Αν θέλετε να διακοσμήσετε με σχέδια πρέπει πρώτα να επιλέξετε το θέμα σε συνδυασμό με τα χρώματα που ονειρεύεστε. Δημοφιλή θέματα είναι τα ζωάκια, οι πριγκίπισσες, τα αστέρια, η θάλασσα, τα παιχνίδια, τα γράμματα και οι αριθμοί, το τσίρκο κ.ά.


o   Μπορείτε να τα σχεδιάσετε απευθείας πάνω στους τοίχους με ένα μολύβι και στη συνέχεια με λεπτό πινέλο να βάψετε στις γραμμές που έχετε τραβήξει. Αν βγείτε από το σχέδιο μπορείτε πάντα να διορθώσετε με λίγο χρώμα.

o   Ένας άλλος τρόπος είναι με στένσιλ. Σχεδιάζετε σε χαρτόνι ένα αρνητικό του σχεδίου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και κόβετε με ψαλίδι. Για παράδειγμα σχεδιάζετε έναν κύκλο και τον κόβετε. Τοποθετείτε το χαρτόνι στον τοίχο και βάφετε στο κενό ούτως ώστε να εμφανιστεί ο κύκλος. Μπορείτε να βάψετε με σφουγγάρι, με πινέλο ή με σπρέι.

-          Αν θέλετε απλώς έναν ωραίο συνδυασμό χρωμάτων μπορείτε να χρωματίσετε τους τοίχους με ρίγες ή κάποιο ωραίο μοτίβο, πουά για παράδειγμα, ή απλώς να χρωματίσετε τους τοίχους εναλλάξ σε διαφορετικό χρώμα. Δείτε κάποιους υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων για το παιδικό δωμάτιο από το χρωματολόγιο της Kraft:


1.       Leather Bound (F) R7:D1-2 / Dry Gold (F) Y2:C2-1 / Lovely Green Valley (F) Y7:B1-3 / Kiveli (F) WH-16.


2.       Stylish Lime Y7:A1-1 / Distant Trees (F) Y7:C1-2


3.       Rickshaw Red R4:B1-1 / Noble Blue B1:B1-2 / Sunshine Lizzy / (F) Y1:A1-2 Banana Leaf / Y7:B1-1


Δοκιμάστε το Eco ultra ματ πλαστικό χρώμα υδατικής διασποράς από τη συλλογή της Kraft που είναι ιδανικό για το παιδικό δωμάτιο λόγω του πολύ χαμηλού αριθμού πτητικών οργανικών ενώσεων το οποίο είναι σχεδόν άοσμο. Αν αποφασίσετε να βάψετε και τα έπιπλα για ένα πραγματικά παραμυθένιο αποτέλεσμα, δείτε τη συλλογή της Kraft για ξύλο και μέταλλο.


Easy Clean
Master Eco
Superior

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer