DIY • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ
DIY

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ; 

 

 

  Θέλετε να φρεσκάρετε ένα δωμάτιο με το χαμηλότερο δυνατό κόστος; Βάψτε το! Το βάψιμο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να το κάνετε, όμως είναι σημαντικό να ακολουθήσετε κάποιες διαδικασίες για να εξασφαλίσετε το ιδανικό αποτέλεσμα. 

 

Αυτός ο σύντομος οδηγός για το πώς να ξεκινήσετε, θα σάς φανεί χρήσιμος είτε σκοπεύετε να βάψετε ένα ταβάνι, έναν τοίχο, ή αν κάνετε μία πλήρη ανακαίνιση στον χώρο σας.

Αρχικά μην παραλείψετε να προμηθευτείτε όλα τα εργαλεία και τα εφόδια που θα χρειαστείτε εξαρχής. Δεν είναι εύκολο να πεταχτείτε να τα βρείτε την ώρα που χειρίζεστε το χρώμα!

 

 

  

Στη συνέχεια: 

- Απομακρύνετε όλα τα μετακινούμενα αντικείμενα και καλύψτε αυτά που δεν μπορούν να μετακινηθούν.  

 

- Λειάνετε τους τοίχους σας σε περίπτωση που έχετε τρύπες ή εξογκώματα χρησιμοποιώντας το Spachtel της Kraft το οποίο τρίβεται εύκολα και ισχυροποιεί την επιφάνεια 

 

- Αφαιρέστε όλα τα αντικείμενα που δεν θέλετε να λερωθούν όπως διακόπτες, θυροτηλεοράσεις, συναγερμούς κτλ. 

 

- Ξεσκονίστε τον χώρο καλά, δεν θέλετε να κολλήσει σκόνη στην υγρή μπογιά σας. 

 

- Εκτιμήστε στον χώρο τί είναι αυτό που θέλετε να βάψετε. 

 


- Τοποθετήστε ταινία στα σημεία που δεν θέλετε να αγγίξει η μπογιά. 


- Αν έχετε μούχλα οπουδήποτε σιγουρευτείτε ότι την έχετε αφαιρέσει πριν ξεκινήσετε το βάψιμο και στο μέλλον χρησιμοποιήστε το Mold Blocker της Kraft που περιέχει ειδικά βιοαποικοδομήσιμα συστατικά που εμποδίζουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών, μούχλας, ψωρίασης και άλγης. 

 

- Διαβάστε τις οδηγίες πάνω στη συσκευασία του χρώματος Kraft για να ξέρετε πόσο χρόνο θέλει για να στεγνώσει. 

 

 

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε! Καλή επιτυχία! 

Mold Blocker
Spachtel

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer