DIY • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ
DIY

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΜΕ ΡΙΓΕΣ!

 

Με τις καθαρές γραμμές και μία πληθώρα χρωματικών συνδυασμών οι ρίγες μπορούν να προσθέσουν στυλ και μία ιδιαίτερα μοντέρνα αίσθηση στον χώρο σας. 

  Μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σάς δώσει μία αίσθηση της ποικιλίας των στυλ που μπορείτε να πετύχετε στον χώρο που θέλετε να μεταμορφώσετε. 

-          Οι κάθετες ρίγες (vertical stripes) δίνουν την αίσθηση του ύψους κάνοντας έναν χώρο να μοιάζει ψηλότερος.

-       Οι οριζόντιες (horizontal stripes) δημιουργούν την αίσθηση του μήκους ή του πλάτους, κάνοντας έναν χώρο να μοιάζει μεγαλύτερος.

 
 

Οι επιλογές είναι αμέτρητες και είναι σημαντικό να τις ξέρετε πριν ξεκινήσετε. Διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και κάντε την πραγματικότητα με χρώμα Kraft Eco - Οικολογικό ultra ματ πλαστικό χρώμα υδατικής διασποράς εσωτερικής χρήσης στα χρώματα που έχετε επιλέξει για τη βάση και το χρώμα των ριγών .

 

 

Το ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε τις ρίγες σας μεταλιζέ (metallic stripes) που αντανακλούν υπέροχα το φως, ανάλογα με την ένταση του φωτός και του σημείου από το οποίο τις βλέπετε; Εάν βέβαια ο χώρος είναι υπόγειος, σκοτεινός ή δεν αερίζεται καλά, ένα μυκητοκτόνο πλαστικό χρώμα για εσωτερικούς τοίχους όπως το Asepsis είναι η κατάλληλη επιλογή. 

Μία ακόμη ιδέα μπορεί να είναι αντί για τους τοίχους να στολίσετε με ρίγες τα έπιπλά σας.  

  
 

Είναι σημαντικό οι ρίγες σας να είναι ολόισιες. Για να το πετύχετε αυτό ακολουθήστε τα εξής βήματα: 

 

-     Τραβήξτε πρώτα τις γραμμές με ένα μολύβι. 

 

-      Χρησιμοποιήστε έναν ισοπεδωτή για τέλειο αποτέλεσμα. 

 
-     Τοποθετήστε ταινία ακριβώς εκεί που τραβήξατε τις γραμμές. 
 
-      Βγάλτε την ταινία μετά το βάψιμο ενώ το χρώμα είναι ακόμα υγρό. 
 

Έτσι με λίγη φαντασία αλλά και τόλμη, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο που να εντυπωσιάζει.

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer