DIY • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ
DIY

ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ; ΒΑΨΤΕ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΣΑΣ! 

 


Ένας απλός κι οικονομικός τρόπος για ριζική ανανέωση είναι η αλλαγή χρώματος σε ντουλάπια και ντουλάπες. Αυτή γίνεται μέσα σε 9 βήματα: 

1. Αδειάστε τα ντουλάπια σας και αποσυναρμολογήστε τις πόρτες και τα συρτάρια όπου μπορείτε. Μην ξεχάσετε να σημειώσετε πού αντιστοιχεί το κάθε κομμάτι. 

2. Καλύψτε τις επιφάνειες που δεν θέλετε να λερωθούν με ταινία και τοποθετήστε πανιά στο πάτωμα που μπορεί πάντα να στάξει χρώμα. 

3.  Αφαιρέστε τα χερούλια, πόμολα κτλ. από τα ντουλάπια σας. Για μία ολοκληρωτική ανανέωση μπορείτε να αντικαταστήσετε και αυτά με νέα.

  

  

 

  4. Καθαρίστε τις επιφάνειες καλά με ένα απαλό σαπούνι ξεπλένοντας με νερό.

 5. Αν υπάρχουν εξογκώματα ή βαθουλώματα σε οποιοδήποτε σημείο φροντίστε να τα λειάνετε ή να τα στοκάρετε (Spachtel).

6. Με ένα γυαλόχαρτο λειάνετε την επιφάνεια που θα χρωματίσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Αφαιρέστε τη σκόνη με ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί.

7.  Είστε έτοιμοι να περάσετε το υπόστρωμα (Velatoura) που θα προηγηθεί του χρώματος. 


 

  

  

  

 

 

 

Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο και κάντε μακριές και ομοιόμορφες πινελιές για να μην δημιουργήσετε σημάδια. Φροντίστε ώστε να καλυφθούν όλες οι επιφάνειες και επαναλάβετε με ένα δεύτερο στρώμα όταν στεγνώσουν. Εάν τα ντουλάπια σας είναι ξύλινα διαλέξτε ένα από αυτά τα προϊόντα Kraft http://www.kraftpaints.gr/products.aspx?id=4, ενώ αν είναι μεταλλικά οι επιλογές είναι οι εξής http://www.kraftpaints.gr/products.aspx?id=5 

 

8.       Βάψτε με το χρώμα που έχετε επιλέξει μία μία τις πλευρές επιτρέποντας στην κάθεμία να στεγνώσει πριν περάσετε στην επόμενη. Επαναλάβετε με ένα δεύτερο χέρι.

 

 

9.       Συναρμολογήστε ξανά τα ντουλάπια σας.

  

 

Για να σιγουρευτείτε ότι σάς αρέσει το χρώμα που έχετε επιλέξει, βάψτε αρχικά μόνο ένα κομμάτι και χρησιμοποιήστε το σαν δείγμα για να φανταστείτε πώς θα είναι το σύνολο.

 

 

Αν σκοπεύετε να αλλάξετε και τα χερούλια ή άλλα αντίστοιχα μέρη, πάρτε το κομμάτι που έχετε χρωματίσει και βγείτε στην αγορά για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα. 

 

Velatoura
Spachtel

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer