DIY • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ
DIY

ΒΑΨΤΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  

 

 

Αν μάς αρέσει η συχνή αλλαγή ή απλώς είμαστε ‘περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένοι’ και ψάχνουμε για οικολογικές λύσεις στα προϊόντα που επιλέγουμε, υπάρχουν ολοκληρωμένες λύσεις οικολογικών χρωμάτων με τις οποίες μπορούμε να πετύχουμε και τα δύο. 

 

Tα οικολογικά προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε ανάγκη ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τις απαιτήσεις ενός project. Η σειρά KRAFT Eco  περιλαμβάνει οικολογικά προϊόντα για όλες τις ανάγκες μέσα στο σπίτι, όπως πλαστικό χρώμα για τους τοίχους, μονωτικό λεκέδων, αστάρια και ριπολίνη νερού για ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες. 

  

Tα οικολογικά χρώματα έχουν την ίδια συμπεριφορά όπως τα μη οικολογικά, ως προς την καλυπτικότητα ή την άριστη εφαρμογή τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν υστερούν σε τίποτα 

ως προς την λειτουργικότητά τους σε σχέση με τα άλλα, και μία απλή δοκιμή μπορεί εύκολα να μάς πείσει για αυτό. 

 

Συχνά υπάρχει η πεποίθηση ότι τα οικολογικά προϊόντα είναι πιο ακριβά. Όπως όμως σε όλα τα πράγματα, έτσι και εδώ υπάρχουν διαβαθμίσεις τιμών και μπορούμε να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει στον προϋπολογισμό μας. Από τη σειρά KRAFT ECO, το Eco είναι ένα υψηλής ποιότητας πλαστικό χρώμα για αντοχή στο χρόνο ενώ το Eco Profi Interior αποτελεί την οικονομική λύση για συχνή επαναβαφή των 

    εσωτερικών τοίχων. 

 

 

Τα προϊόντα KRAFT ECO είναι εγκεκριμένα από το ΑΣΑΟΣ (Ανώτατο Συμβούλιο Απονομής Οικολογικού Σήματος) και τον Οργανισμό Απονομής Οικολογικών Σημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η διαφοροποίησή τους σε σχέση με τα παραδοσιακά είναι ότι έχουν περιορισμένες βλαβερές ουσίες για το περιβάλλον και επειδή είναι προϊόντα χαμηλών πτητικών ενώσεων είναι πιο φιλικά προς τον χρήστη και απολύτως ασφαλή για κάθε χώρο του σπιτιού. 

 

‘Παίζω οικολογικά’ δεν σημαίνει βέβαια ότι απλώς επιλέγω τα σωστά προϊόντα, πρέπει να υιοθετήσω και την ανάλογη συμπεριφορά 

 

 Να μερικοί τρόποι:

 

·         Αγοράζουμε όσο προϊόν θα χρειαστούμε και όχι παραπάνω. Για να το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή υλικών της KRAFT πριν επισκεφθούμε το χρωματοπωλείο  . 

·         Χρησιμοποιούμε όλη την ποσότητα του προϊόντος

·         Αν περισσέψει προϊόν

 

o        απομακρύνουμε με ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο ή

o       αποθηκεύουμε το χρώμα σε ξηρό περιβάλλον και θερμοκρασία πάνω από το 0. Κλείνουμε ερμητικά το καπάκι και αναποδογυρίζουμε το δοχείο ώστε να μην μπορεί να μπει αέρας. Έτσι, το χρώμα θα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για περισσότερο χρόνο.  

 

 ·        Ανακυκλώνουμε τα υλικά που δεν χρειαζόμαστε πια και αποθηκεύουμε αυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά για μελλοντική χρήση.

 

Master Eco

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer