DIY • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ
DIY

ΒΑΦΟΝΤΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ - ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 

  

Κάθε 5-10 χρόνια το σπίτι μας πρέπει να βάφεται εξωτερικά. Ειδικά στην Ελλάδα που έχουμε την τύχη να χαιρόμαστε τον ήλιο το μεγαλύτερο μέρος του έτους, το εξωτερικό βάψιμο είναι απαραίτητο, προκειμένου το σπίτι μας να φαίνεται όμορφο και σε άριστη κατάσταση. Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να το κάνουμε και μόνοι μας με τα κατάλληλα εργαλεία και την απαραίτητη γνώση: 

 


1.   Το πρώτο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι τα πινέλα. Όσο καλύτερης ποιότητας είναι, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. 

 

2. Ύστερα πρέπει να επιλέξουμε το σωστό χρώμα. Εξαιρετικές επιλογές είναι το Exterior 100% της Kraft που δεν επηρεάζεται από αλλαγές θερμοκρασίας και είναι ανθεκτικό στο κιτρίνισμα και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, και για την ταράτσα, το εξειδικευμένο Roof της Kraft που παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στα στάσιμα νερά και παράλληλα συμπεριφέρεται άψογα απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία. 

 

3. Το κλειδί για καλό εξωτερικό βάψιμο είναι ο καθαρισμός της επιφάνειας που θα βάψουμε ώστε το χρώμα να εφαρμοστεί πάνω στον τοίχο και όχι πάνω σε υπολείμματα σκόνης ή ρύπους που μπορεί να υπάρχουν.  

 

 

4.  Πριν πλύνουμε όμως, θα πρέπει να έχουμε λειάνει τους τοίχους στοκάροντας σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει βαθούλωμα και τρίβοντας με γυαλόχαρτο οποιοδήποτε εξόγκωμα. 

 

5.  Όταν οι επιφάνειες έχουν στεγνώσει εντελώς, είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε το υπόστρωμα που θα προηγηθεί του χρώματος. Μία καλή επιλογή που συν τοις άλλοις σέβεται το περιβάλλον είναι το EcoStain Blocker Aqua της Kraft , πιστοποιημένο οικολογικό υπόστρωμα με μεγάλη καλυπτική 

ικανότητα που έχει την ιδιότητα να εμποδίζει τη μετανάστευση των στεγνών λεκέδων στην επιφάνεια του τελικού επιχρίσματος. 

 

6.  Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες για το εξωτερικό βάψιμο είναι σε μία μέρα με σχετική συννεφιά και μέτριες θερμοκρασίες, και σε κανονικές συνθήκες υγρασίας. Οι σωστές συνθήκες μάς εξασφαλίζουν ότι το χρώμα θα στεγνώσει σωστά και το τελικό αποτέλεσμα θα έχει αντοχή στον χρόνο. 

 

Eco Stain Blocker Aqua
Roof

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer