DIY • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ
DIY

ΠΩΣ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ 

  

 

Τα εξωτερικά παράθυρα είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σπιτιού, όχι μόνο επειδή είναι εκτεθειμένα στον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά κι επειδή με το συνεχές άνοιγμα και το κλείσιμο επιδέχονται επιπλέον φθορές. Γι'αυτό πρέπει να βάφονται συχνά και μάλιστα με 'δυνατά' προϊόντα και τις κατάλληλες τεχνικές για να αντέχουν στο χρόνο όσο το δυνατόν περισσότερο. 

Το φρεσκάρισμά τους μπορεί να ανακαινίσει ολόκληρη την όψη του σπιτιού μας, αλλά μπορεί και να την αλλάξει ριζικά, αν επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε ένα διαφορετικό χρώμα. 

  

 

Η διαδικασία ξεκινάει με την προετοιμασία της επιφάνειας που θα βάψουμε, που περιλαμβάνει σχολαστικό καθαρισμό από σκόνη και μούχλα, αφαίρεση του παλιού χρώματος με μία σπάτουλα, τρίψιμο με γυαλόχαρτο και ξεσκόνισμα, ενώ πριν ξεκινήσουμε να βάφουμε, είναι σκόπιμο να περάσουμε μία στρώση υποστρώματος για τέλειο αποτέλεσμα με διάρκεια στον χρόνο. 

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την πιστοποιημένη οικολογική βελατούρα νερού Eco Velatoura Aqua της KRAFTπου έχει εξαιρετική πρόσφυση και αυξάνει την αντοχή και την ανθεκτικότητα του τελικού χρώματος, και στη συνέχεια να βάψουμε με μια οικολογική ριπολίνηνερού υψηλής ποιότητας, όπως το Eco Wood Aqua της KRAFT, που εφαρμόζεται εύκολα, αντέχει στο χρόνο και το κιτρίνιμα και δίνει ένα ομοιόμορφο και χωρίς ατέλειες αποτέλεσμα, σε όποιο φινίρισμα επιθυμείτε (γυαλιστερό, σατινέ, ματ). 

  

Συνήθως βάφουμε το σπίτι μας εξωτερικά με απαλά, ουδέτερα χρώματα όπως το σομόν, το γκρι ή το λευκό. Δύσκολα θα επιλέξουμε κάτι δραστικό για την εξωτερική όψη του σπιτιού μας. Γι'αυτό και τα παράθυρα είναι μία μοναδική ευκαιρία να 'παίξουμε' με το χρώμα. Το χρωματολόγιο της KRAFT μπορεί να μάς δώσει αμέτρητες ιδέες για συνδυασμούς. 

 

Για παράδειγμα αν το σπίτι μας είναι σε μία ισχνή ροζ απόχρωση όπως το Blush of Spring R2:A2-2 μπορούμε στα παράθυρα να χρησιμοποιήσουμε ένα βαθύ πράσινο όπως το Majestic Mountain (F) G2:D1-1, σχεδόν κυπαρισσί. Σε ένα ανοιχτό γκρι όπως το Chioni (F) WH-01 μπορούμε να επιλέξουμε ένα έντονο, πανέμορφο μωβ όπως το Purple Sparkle P2:B1-2.

Velatoura Aqua
Wood Aqua

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer