DIY • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ
DIY

ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΠΡΙΝ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ - ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  

 

Πριν βάψουμε το σπίτι μας εξωτερικά πρέπει να το πλύνουμε! Όσο και αν μας φαίνεται υπερβολικό αυτό, όταν το κάνουμε και δούμε το κατάμαυρο νερό να ρέει από τους τοίχους μας, θα χαρούμε που μπήκαμε στον κόπο. Όχι ότι το χρώμα δεν θα εφαρμοστεί καλά και δεν θα φαίνεται ωραίο αν δεν πλύνουμε το εξωτερικό του σπιτιού πρώτα, αλλά θα μάς κρατήσει λιγότερο, άρα όσο περισσότερο προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε ώστε να γίνει η βαφή σωστά, τόσο πιο πολύ θα εξοικονομήσουμε σε βάθος χρόνου και κόστους. 

 

Τα εργαλεία που θα χρειαστούμε: 

 

Μία συσκευή καθαρισμού υψηλής πίεσης – δεν θα χρειαστούμε μία πολύ δυνατή συσκευή, άρα μία ηλεκτρική είναι αρκετή. Αν το σπίτι μας είναι διώροφο παρόλα αυτά, ίσως να μάς φανεί πιο χρήσιμη μία δυνατότερη συσκευή με ειδικά εξαρτήματα ώστε να φτάνουμε στα πιο ψηλά σημεία του σπιτιού και όλα αυτά, από το 

Καθαριστικό συσκευής – οι συσκευές πλύσης έχουν τα δικά τους καθαριστικά υγρά. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε χλώριο ή προϊόντα με χλώριο γιατί μπορεί να φθείρουν τη συσκευή επίπεδο του εδάφους.

 

 Πλύσιμο σε 3 βήματα: 

 

1.       Πλένουμε το σπίτι εξωτερικά από πάνω έως κάτω με σκέτο νερό. Ο σκοπός είναι να φύγουν τα πολλά, το χώμα, οι ιστοί αράχνης, τα φύλλα κτλ. 

 

2.       Αφήνουμε να στεγνώσει και αφότου προσθέσουμε το καθαριστικό στην συσκευή μας, πλένουμε από κάτω προς τα πάνω. Αφήνουμε να μουλιάσει για 10 λεπτά και ξεπλένουμε από πάνω έως κάτω με σκέτο νερό. 

 

3.       

  

 

      Aν πρέπει να περιμένουμε πάνω από 2 εβδομάδες πριν προχωρήσουμε στο βάψιμο, ξεπλένουμε μία φορά ακόμα 48 ώρες πριν βάψουμε. Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα μπορούν οι αράχνες να επανέλθουν μετά το πλύσιμο.

Πριν βάψουμε θα πρέπει το σπίτι να έχει στεγνώσει 100%.

Για το τελικό χρώμα, μπορείτε να εμπιστευθείτε το υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα KRAFT Exterior 100%, με εξαιρετική λευκότητα και αντοχή στο χρόνο και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Για πιο συχνή επαναβαφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πιο οικονομικό αλλά πάντα ποιοτικό KRAFT Profi Exterior

Profi Exterior

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer