DIY • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ
DIY

ΒΑΦΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ – 12+1 ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ  

 

 

Tο βάψιμο του σπιτιού είναι έμπνευση! Αρχικά, ανεβάζει την αξία του, ενώ επιπλέον δίνει στα μέλη της οικογένειας μία διασκεδαστική διαδικασία για να περάσουν χρόνο που θα θυμούνται μαζί!   

 

 Ας δούμε τα βήματα: 

 

1. Κατέγραψε τις ιδέες σου! Καθώς τριγυρνάς μέσα στο σπίτι, σημείωσε σε ένα μπλοκ τα χρώματα και τα σχέδια που φαντάζεσαι για κάθε χώρο. Αρίθμησε τους τοίχους και σημείωσε την απόχρωση που έχεις ονειρευτεί για τον καθένα. Εφ' όσον βάφεις ολόκληρο το σπίτι, έχεις την δυνατότητα να δώσεις ένα ολοκληρωμένο σύνολο, που δένει και έχει μια συγκεκριμένη προσωπικότητα. 

 

2. Μοιράσου τις σκέψεις σου! Συζήτησε τις προθέσεις σου με τους συγκατοίκους ή τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, κι ανταλλάξτε απόψεις κι ιδέες. 

 

3. Υπολόγισε τις επιφάνειες που θα βαφτούν! Μετά θα πρέπει να τις ανάγεις στις ποσότητες των υλικών που θα χρειαστείς. Στον υπολογισμό, θα σου φανεί χρήσιμος ο υπολογιστής υλικών  της KRAFT που θα βρεις εδώ: http://www.kraftpaints.gr/calculatorind.aspx. 

 

4. Κάνε τον λογαριασμό! Εκτός από το κόστος των υλικών που θα χρειαστούν (καθαριστικά, υποστρώματα, χρώματα), θα πρέπει να συμπεριλάβεις στα έξοδα και τα εργαλεία, όπως πινέλα, ρολά κ.ά.   

 

Για σωστό προϋπολογισμό, πριν αποφασίσεις για το χρώμα που θα αγοράσεις σκέψου τις ανάγκες που θέλεις να ικανοποιήσεις: 

 

  • αν χρειάζεται οικονομικό χρώμα για να μπορείς να φρεσκάρεις συχνά το σπίτι και να αλλάζεις αποχρώσεις, η λύση είναι το KRAFT Go! Interior ή το οικολογικό KRAFT Εco Profi Interior. 

 

  • για μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο, η επιλογή είναι KRAFT Master, με ωραίο ματ φινίρισμα και αντοχή στο χρόνο. 

 

  • αν υπάρχουν ειδικές ανάγκες, η KRAFT πάλι έχει τη λύση. Π.χ. για χώρους όπως παιδικά δωμάτια ή χώρους με μεγάλη κίνηση ανθρώπων, ιδανικό είναι το KRAFT Easy Clean με πολύ μεγάλη αντοχή στα πλυσίματα. Για μπάνια και κουζίνες, τη λύση δίνει το KRAFT Hydrocontrol, που αποτρέπει την υγροποίηση των υδρατμών και παρέχει προστασία κατά της μούχλας. 

 

  • για εσάς που αναζητάτε το τέλειο, το υψηλής απόδοσης KRAFT Superior θα καλύψει κάθε ανάγκη με τις 7 σε 1 ιδιότητές του.

 

  • για όσους αναζητούν αισθητική και εξοικονόμηση ενέργειας μαζί, το νέο πρωτοποριακό KRAFT Energy Save Interior είναι η σωστή επιλογή.  

     

5. Κάνε έξυπνο προγραμματισμό! Αν εντάξεις στο πρόγραμμα επιτυχώς εργασίες όπως η μετακίνηση των επίπλων ή το καθάρισμα, θα γλιτώσεις χρόνο. 

 

6. Κάνε σωστή διανομή των εργασιών! Φρόντισε να αξιοποιήσεις κατά το μέγιστο τα ταλέντα και το χρόνο της υπόλοιπης ομάδας, βάζοντας τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη δουλειά. 

 

7. Άδειασε τους χώρους! Αν μπορείς βγάλε τα έπιπλα στο μπαλκόνι ή την αυλή. 

 

8. Προετοίμασε τις επιφάνειες! Πλύνε καλά τους τοίχους και αφαίρεσε υπολείμματα κόλλας, ταπετσαρίας ή άλλων ξένων σωμάτων. 

 

9. Άνοιξε τα παράθυρα! Για να στεγνώσουν οι τοίχοι που μόλις έπλυνες, καλό θα είναι το σπίτι να αερίζεται φυσικά. 

 

10. Άπλωσε εφημερίδες ή μουσαμά στο πάτωμα! 

 

11. Ξεκίνα δουλειά! Προτίμησε να ξεκινήσεις από το μεγαλύτερο ή το δυσκολότερο δωμάτιο πρώτα. 

 

12. Καθάρισε τα εργαλεία! Αφού ολοκληρώσεις τις εργασίες, πλύνε καλά τα εργαλεία που μεταχειρίστηκες και αποθήκευσέ τα. Μπορείς να δοκιμάσεις το KRAFT Διαλυτικό Νίτρου 1100 για τον σκοπό αυτό! 

 

13. Ρίξ' το έξω! Μόλις τα βαψίματα τελειώσουν, μην χάσεις την ευκαιρία να διοργανώσεις ένα πάρτι, ώστε να δώσεις στους φίλους σου τη δυνατότητα να θαυμάσουν το ανανεωμένο σου σπίτι και το υπέροχο γούστο σου!  

Διαλυτικό Νίτρου 1100

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer