Είσοδος Συνεργατών

 • Ελληνικα
  • Αγγλικα
  • Ρουμανικα
  • Βουλγαρικα

Συστήματα Εξωτερικής Θερμοϋγρομόνωσης ταράτσας BIOCLIMA ClimaRoof®

Καινοτόμο σύστημα και για την ταράτσα- ClimaRoof®

Χρειάζεστε βοήθεια ή προσφορά;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 55 19 600 απο τις 08:00 έως 16:00 τις εργάσιμες ημέρες ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει σύντομα.

  Καινοτόμο σύστημα και για την ταράτσα- ClimaRoof®

  https://kraftpaints.gr/wp-content/uploads/2022/02/fibran.png
  https://kraftpaints.gr/wp-content/uploads/2020/10/clima_roof_50percent-min.jpg

  Συστήματα ΘΕΡΜΟΫΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ Bioclima ClimaRoof® βασιζόμενα σε πολύ υψηλής θερμομονωτικής αξίας θερμομονωτικά υλικά (εξηλασμένη πολυστερίνη) για εφαρμογή σε οριζόντιες επιφάνειες (ταράτσες).

  (*) Σημειώνεται ότι το τελικό ποσοστό της εξοικονόμησης ενέργειας εξαρτάται το συνδυασμό των υπόλοιπων παρεμβάσεων που θα προταθούν, πχ σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης τοίχων, αντλία θερμότητας, αλουμίνια, συστήματα σκίασης, από το πάχος και το είδος του μονωτικού υλικού, από τον τρόπο εφαρμογής του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης που έχει επιλεγεί, την υφιστάμενη ενεργειακή βαθμίδα του κτηρίου (βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης Π.Ε.Α) καθώς και την κλιματική ζώνη του ακινήτου.

  Το ελαφροβαρές σύστημα θερμοϋγρομόνωσης ταράτσας ClimaRoof® αποτελεί προϊόν των δύο κορυφαίων εταιρειών, της KRAFT Paints και της FIBRAN όπου υπάρχει ανάγκη για: θερμομόνωση, bυγρομόνωση, ανθεκτικότητα και παράλληλα χαμηλή επιβάρυνση φορτίου της ταράτσας.

  Πλεονεκτήματα του συστήματος ClimaRoof

  https://kraftpaints.gr/wp-content/uploads/2020/10/icon_a.jpg

  ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

  Παρέχει εξαιρετική θερμομόνωση με τις επώνυμες πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης της FIBRAN, με αποτέλεσμα τη μείωση στην κατανάλωση ενέργειας που απαιτείται για τη θέρμανση και ψύξη των εσωτερικών χώρων του κτιρίου.

  https://kraftpaints.gr/wp-content/uploads/2020/10/icon_b.jpg

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ

  ∆ιασφαλίζει άριστη στεγανοποίηση εξαιρετικής αντοχής και μεγάλη διάρκεια ζωής με τη χρήση των επώνυμων πιστοποιημένων κορυφαίων στεγανωτικών κονιαμάτων της KRAFT PAINTS.

  https://kraftpaints.gr/wp-content/uploads/2020/10/icon_c.jpg

  ΕΛΑΦΡΥ

  Είναι ελαφροβαρές, η ιδανική λύση για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων υφιστάμενων ή / και μικρών κατασκευών με πρόβλημα φορτίων (ενδεικτικά 18 – 20kg/m 2 ) ενώ μπορεί να εφαρμοστεί και σε οποιαδήποτε συμβατική κατασκευή.

  https://kraftpaints.gr/wp-content/uploads/2020/10/icon_d.jpg

  ΜΙΚΡΟ ΠΑΧΟΣ

  Εφαρμόζεται σε μικρό πάχος (συνολικό πάχος περίπου 7-8cm), εξοικονομώντας επιπλέον δαπάνες που θα προέκυπταν από προσθήκη στηθαίων, επανατοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών κ.λπ.

  https://kraftpaints.gr/wp-content/uploads/2020/10/icon_e.jpg

  ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ

  Έχει άριστη πρόσφυση σχεδόν σε οποιαδήποτε υφιστάμενη συμπαγή και καθαρή επιφάνεια δώματος.

  https://kraftpaints.gr/wp-content/uploads/2020/10/icon_f.jpg

  Ι∆ΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΕΝ∆ΥΣΗ

  Εφόσον απαιτείται, με κατάλληλες προϋποθέσεις επιδέχεται πρόσθετες στρώσεις υλικών (πατητή τσιμεντοκονία, πλακάκια, μάρμαρα ή πέτρες κ.α.), δημιουργώντας καλαίσθητους χώρους με μεγάλη βατότητα.

  https://kraftpaints.gr/wp-content/uploads/2020/10/icon_g.jpg

  ∆ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΡΥΣΗΣ

  Παρέχει δυνατότητα δημιουργίας ρύσεων ώστε να διορθωθούν προϋπάρχουσες κατασκευαστικές αστοχίες με μικρές αυξομειώσεις του πάχους του υλικού επικόλλησης θερμομονωτικών πλακών (ClimaRoof KF-1).

  https://kraftpaints.gr/wp-content/uploads/2020/10/icon_i.jpg

  Υ∆ΡΑΤΜΟΠΕΡΑΤΟ

  Έχει υψηλή υδρατμοπερατότητα και άριστη αδιαβροχότητα καθώς δεν εγκλωβίζει τους υδρατμούς ή τις προϋπάρχουσες υγρασίες.

  https://kraftpaints.gr/wp-content/uploads/2020/10/icon_j.jpg

  ΑΝΤΟΧΗ

  Είναι υψηλών μηχανικών αντοχών, ικανοποιητικής βατότητας ενώ παράλληλα προσταστεύει τα φέροντα στοιχεία από θερμοκρασιακές καταπονήσεις.

  Προϊόντα & σειρά εφαρμογής του συστήματος Clima Roof®

  Το ελαφροβαρές σύστημα θερμοϋγρομόνωσης ταράτσας ClimaRoof® αποτελεί προϊόν των δύο κορυφαίων εταιρειών, της KRAFT Paints και της FIBRAN όπου υπάρχει ανάγκη για: θερμομόνωση, bυγρομόνωση, ανθεκτικότητα και παράλληλα χαμηλή επιβάρυνση φορτίου της ταράτσας.

  https://kraftpaints.gr/wp-content/uploads/2020/10/clima_roof_system-min.jpg

  Σε περιπτώσεις ταράτσας που χρειάζεται να δοθεί κλίση, το Clima Roof® εφαρμόζεται ακολουθώντας την αντίστοιχη διαδικασία εργασιών με τα παρακάτω επιπρόσθετα προϊόντα.

  https://kraftpaints.gr/wp-content/uploads/2020/10/clima_roof_system_2-min.jpg

  Όπως απαιτούν συνήθως και τα παλαιά κτήρια που εντάσσονται στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ», το σύστημα ανθεκτικής και ελαφροβαρούς θερμοϋγρομόνωσης δωμάτων ClimaRoof® έρχεται να δώσει τεχνική λύση ειδικά στις περιπτώσεις των κατοικιών πλέον των 20 – 25 ετών οι οποίες έχουν ανάγκη αναβάθμισης με μικρής καταπόνηση βάρους λόγω μειωμένης ανθεκτικότητας και γήρανσης του φέροντος οργανισμού (ενδεικτικό βάρος ClimaRoof® 18-20Kg/m2).

  https://kraftpaints.gr/wp-content/uploads/2020/10/clima_roof_roof-min.jpg

  Πρόταση KRAFT Paints προσαρμοσμένη στο «ΝΕΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»

  Επικοινωνήστε μαζί μας και οι τεχνικοί θα έρθουν σε επαφή με εσάς ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα για τις ανάγκες σας.