Είσοδος Συνεργατών

  • Ελληνικα
    • Αγγλικα
    • Ρουμανικα
    • Βουλγαρικα

Colors of GreeceΧρώματα της Ελλάδας – Αθήνα – Ολυμπιακό Στάδιο

Athens Olympic Stadium

Ξέρεις, κατάλαβες. Πράσινο. Αγαπημένο πράσινο που έχει συνοδέψει απίστευτες στιγμές σε όλη την Ελλάδα. Αγώνες, πανευρωπαϊκούς, τελικούς Champions League αλλά, δεν ξεχνάμε τη μία και μοναδική παγκόσμια διοργάνωση, τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004. Τι μαγικές και αξέχαστες στιγμές για όλους μας. Χαρές, γέλια, δάκρυα και συγκίνηση για στιγμές που δεν θα φύγουν ποτέ από την μνήμη μας.

Εμπνευστήκαμε από το πράσινο της δύναμης, το πράσινο του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού, των μεταλλίων και των επιδόσεων και ξέρουμε πως η χώρα μας κάθε χρόνο ανθίζει την άνοιξη. Εκεί το πράσινο εμφανίζεται, ζωντανεύει τα τοπία μας και αλλάζει τη διάθεσή μας για να χαρούμε τη φύση, την ευεξία, τον αέρα.

 

 

 

 

Τι είναι το πράσινο:

Το πράσινο είναι ένα από τα βασικά χρώματα. Είναι το κυρίαρχο χρώμα στη φύση καθώς συναντάται σε όλα σχεδόν τα φυτά λόγω της χλωροφύλλης. Αποτελεί το χρώμα των περισσότερων φυτών, δέντρων και των φυλλωμάτων τους. Το χρώμα αυτό είναι συνδεδεμένο με ποικίλους συμβολισμούς. Κατεξοχήν με τη φύση, την ελπίδα, τη νεότητα και την άνοιξη.

Τι σου προτείνουμε; Δες αυτές τις αποχρώσεις και φέρε στο σπίτι σου πιο κοντά το πράσινο που αγαπάς!

Συνδυάστε τις με:

Σου συνιστούμε πάντα δειγματισμό της επιθυμητής απόχρωσης επί της βαφόμενης επιφάνειας μιας και έτσι θα έχεις την ακριβή πιστότητα της απόχρωσης στον αγαπημένο σου χώρο.

Με ποια προϊόντα σου προτείνουμε να βάψεις:

 

 

Βρες τις στο κοντινότερο χρωματοπωλείο εδώ: https://kraftpaints.gr/partners-network/

Ελλάδα…έχεις Χρώμα!