• Ελληνικα
    • Αγγλικα
    • Ρουμανικα
    • Βουλγαρικα

Colors of GreeceΧρώματα της Ελλάδας – Ρόδος

Colors of Greece Rhodes 4

Κάποιοι λένε πως η Ρόδος είναι μαγικός τόπος, όπου και να κοιτάξεις θα έχεις μια έμπνευση. Η προέλευση του ονόματος της Ρόδου έχει συσχετιστεί με το ‘ρόδον’  και όσοι την έχουν επισκεφτεί δεν έχουν άδικο να μιλάνε για ένα μοναδικό νησί, ένα πανέμορφο προορισμό διακοπών και ξεκούρασης που συνδυάζεται με πλούσια ιστορία, καταπληκτικά μέρη που μπορείς να επισκεφτείς.

Η Παλιά Πόλη, όπως αποκαλείται από τους ντόπιους, μια από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις του κόσμου. Η χρονολόγηση των ευρημάτων σε διάφορα σημεία του νησιού δείχνουν ότι το νησί κατοικείται τουλάχιστον από την Ύστερη Νεολιθική εποχή ενώ είναι το νησί που δοκιμάστηκε κατά την Ελληνιστική εποχή, τη Βυζαντινή και Ρωμαϊκή εποχή, την Ιπποκρατία, την Τουρκοκρατία και την Ιταλοκρατία!

Με τέτοια ιστορία, πως θα ήταν δυνατόν να μην κάνεις προορισμό αυτό το νησί με όλη την οικογένεια; Και φυσικά, παραλίες για μπάνια που θα κάνουν την καθημερινότητα των παιδιών μια αξέχαστη εμπειρία. Παιχνίδια, ήλιος, θάλασσα. Τι άλλο να αναζητήσουν;

Τι σου προτείνουμε; Δες αυτές τις αποχρώσεις  όπως η giggling girl και φέρε στο σπίτι σου πιο κοντά στο χρυσαφί ή χρώμα της άμμου που αγαπάς!

Συνδυάστε τις με:

Σου συνιστούμε πάντα δειγματισμό της επιθυμητής απόχρωσης επί της βαφόμενης επιφάνειας μιας και έτσι θα έχεις την ακριβή πιστότητα της απόχρωσης στον αγαπημένο σου χώρο.

Με ποια προϊόντα σου προτείνουμε να βάψεις:

 

 

Βρες τις στο κοντινότερο χρωματοπωλείο εδώ: https://kraftpaints.gr/partners-network/

Ελλάδα…έχεις Χρώμα!

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com