Είσοδος Συνεργατών

  • Ελληνικα
    • Αγγλικα
    • Ρουμανικα
    • Βουλγαρικα

Colors of GreeceΧρώματα της Ελλάδας – Σαντορίνη

Colors of Greece Santorini 1

Η Σαντορίνη όπως δεν την έχεις φανταστεί, όπως δεν την έχεις δει. Και όμως, έχεις πάει, έχεις ανέβει από το λιμάνι, έχεις δει τα γαϊδουράκια, τα έχεις χαϊδέψει και αγαπήσει που είναι τόσο ήσυχα και ειρηνικά. Όπως και όλο το τοπίο που αντικρίζεις μόλις ανέβεις στη χώρα. Εκεί που σταματούν τα λόγια και ξεκινάει μια αστείρευτη πηγή αποχρώσεων 360 μοιρών όπου και αν κοιτάξεις. Μαζί ξεκινάει και ένα εύγευστο ταξίδι μιας και το νησί έχει τον πλέον παραδοσιακό αμπελώνα σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο. Ασύρτικο λευκό που συνοδεύεται με παραδοσιακά και τοπικά προϊόντα της Σαντορίνης.

Τι είναι το καφέ χρώμα – Το καφέ είναι χρώμα που δημιουργείται από το μαύρο και το κόκκινο. Άλλοι τρόποι δημιουργίας του είναι η ανάμειξη ζεύγων αντίθετων χρωμάτων όπως κόκκινο με πράσινο, κίτρινο με μωβ και μπλε με πορτοκαλί. Στην ουσία βάζουμε κόκκινο, κίτρινο και μπλε. Δεν ανήκει στα βασικά χρώματα αλλά στα γαιώδη.

Το καφέ συνήθως μας ξυπνά αισθήματα ζεστασιάς, άνεσης και ασφάλειας εξαιτίας του φυσικού – γήινου χρώματός του. Είναι συνδεδεμένο με την συμβατικότητα αλλά και την επιτήδευση.

Πασίγνωστη για την ηφαιστειακή της δραστηριότητα, η Σαντορίνη έχει ιδιόμορφο κλίμα παρόλο που είναι το νοτιότερο νησί των Κυκλάδων μιας και είναι και το ψυχρότερο. Μια μορφή σπιτιού που συναντάμε στην Σαντορίνη είναι το υπόσκαφο, το σπίτι δηλαδή που είναι σκαμένο μέσα στο βράχο. Η θηραϊκή γη έχει μονωτικές ιδιότητες κι έτσι τα υπόσκαφα διατηρούνται δροσερά το καλοκαίρι και ζεστά το χειμώνα. Ανακάλυψε το μαγευτικό νησί της Σαντορίνης!

Τι σου προτείνουμε; Δες αυτές τις αποχρώσεις και φέρε στο σπίτι σου πιο κοντά στο καφέ που αγαπάς!

Συνδυάστε τις με:

Σου συνιστούμε πάντα δειγματισμό της επιθυμητής απόχρωσης επί της βαφόμενης επιφάνειας μιας και έτσι θα έχεις την ακριβή πιστότητα της απόχρωσης στον αγαπημένο σου χώρο.

Με ποια προϊόντα σου προτείνουμε να βάψεις:

 

 

Βρες τις στο κοντινότερο χρωματοπωλείο εδώ: https://kraftpaints.gr/partners-network/

Ελλάδα…έχεις Χρώμα!