Είσοδος Συνεργατών

  • Ελληνικα
    • Αγγλικα
    • Ρουμανικα
    • Βουλγαρικα

Colors of GreeceΧρώματα της Ελλάδας – Χίος

colors of greece chios 7

Η Χίος! Μυροβόλος και φιλόξενη όλο το χρόνο, μαζί με τα μικρονήσια, Οινούσσες και Ψαρά, αποτελεί ένα μωσαϊκό εικόνων και εμπειριών στο μάτι του επισκέπτη. Μαστίχα Χίου, η μοναδική στον κόσμο μαστίχα που παράγεται μόνο στη Χίο. Να επισκεφτείς τα μαστιχοχώρια. Μάθε την ιστορία, άκουσε για την εμπειρία της καλλιέργειας και της συλλογής, μια ιδιαίτερη γνώση που έχει αναγνωριστεί από την UNESCO με την εγγραφή της μαστιχοκαλλιέργειες στον κατάλογο της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας.

 

Τι είναι το κίτρινο: είναι συνδεδεμένο με πολλούς συμβολισμούς. Κατεξοχήν με τον ήλιο, το φως, τον πλούτο, τη δόξα, την αισιοδοξία και την ευτυχία. Στην Κίνα θεωρείται το χρώμα της σοφίας.  Αντιπροσωπεύει την άνοιξη και την ζεστασιά. Είναι επίσης το κύριο χρώμα της αισιοδοξίας και της δημιουργικότητας.

 

Λεμονάκι μυρωδάτο με ολοζώντανες, δυναμικές και εκρηκτικές αποχρώσεις. Στις ελληνικές ποικιλίες συγκαταλέγεται η Μικρόκαρπη Χίου ή αλλιώς γνωστή και σαν “Λεμονάκι της Χίου”. Τώρα πείτε μας, υπάρχει ελληνική κουζίνα χωρίς λεμόνι; Υπάρχει Έλληνας που να μην γνωρίζει τη φαρμακευτική και μαγειρική χρήση του λεμονιού; Βιταμίνη C! Από φρέσκα λεμόνια του κάμπου της Χίου!

Τι σου προτείνουμε; Δες αυτές τις αποχρώσεις  και φέρε στο σπίτι σου πιο κοντά στο κίτρινο που αγαπάς!

Συνδυάστε τις με:

Σου συνιστούμε πάντα δειγματισμό της επιθυμητής απόχρωσης επί της βαφόμενης επιφάνειας μιας και έτσι θα έχεις την ακριβή πιστότητα της απόχρωσης στον αγαπημένο σου χώρο.

Με ποια προϊόντα σου προτείνουμε να βάψεις:

 

 

Βρες τις στο κοντινότερο χρωματοπωλείο εδώ: https://kraftpaints.gr/partners-network/

Ελλάδα…έχεις Χρώμα!