Είσοδος Συνεργατών

  • Ελληνικα
    • Αγγλικα
    • Ρουμανικα
    • Βουλγαρικα

Colors of GreeceΧρώματα της Ελλάδας – Μύκονος

COLORS OF GREECE MYKONOS 3
COLORS OF GREECE MYKONOS 1
COLORS OF GREECE MYKONOS

Το ασύγκριτο λευκό των Κυκλάδων, το αστραφτερό λευκό της Μυκόνου. Μέσα από μια μοναδική εμπειρία θέασης, από όπου και να βρεθείς στο νησί, το λευκό είναι απόλυτο, είναι κυρίαρχο. Η πάλλευκη δόμηση έχει καταφέρει να κρατήσει την ομοιομορφία του νησιού στην μνήμη του επισκέπτη.  Μια βόλτα στα σοκάκια της πόλης με τα σπίτια και καταστήματα αλλά και τον πελεκάνο που κάνει τις δικές του βόλτες θα σας αφήσει μια πραγματικά ξεχωριστή εικόνα. Αυτή του λευκού σε σχέση με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Πάρα πολλά σπίτια της Μυκόνου είναι φτιαγμένα από πέτρα που συνδυάζεται φανταστικά με το λευκό των σπιτιών της Μυκόνου, με τα κλασικά παραδοσιακά μπλε παράθυρα και την καταπληκτική θέα στο Αιγαίο.

Τι είναι το λευκό: αντιπροσωπεύει την αρμονία (στην πραγματικότητα είναι το άθροισμα όλων των χρωμάτων του ουράνιου τόξου, της ίριδας, δηλαδή των βασικών και των συμπληρωματικών χρωμάτων μαζί) όπου εκφράζει την απλότητα, την τελειότητα, την αθωότητα, την αλήθεια, την νεότητα, την τιμιότητα, το φως, την φώτιση, την ιερότητα, την πνευματική εξουσία και την ειλικρίνεια. Γενικότερα, προστατεύει από τις αρνητικές επιδράσεις ενώ ευνοεί τη συμβίωση, την ενότητα, και την αγάπη. έχει υψηλή φωτεινότητα αλλά μηδενική απόχρωση.  Ακριβέστερα, περιέχει όλα τα χρώματα στο ορατό φάσμα αν και μερικές φορές περιγράφεται ως αχρωματικό χρώμα (π.χ. όταν εφαρμόζεται το σύστημα CMYK) – το μαύρο είναι η απουσία χρώματος.

Τι σου προτείνουμε; Δες αυτές τις αποχρώσεις  και φέρε στο σπίτι σου πιο κοντά στο λευκό που αγαπάς!

Συνδυάστε τις με:

Σου συνιστούμε πάντα δειγματισμό της επιθυμητής απόχρωσης επί της βαφόμενης επιφάνειας μιας και έτσι θα έχεις την ακριβή πιστότητα της απόχρωσης στον αγαπημένο σου χώρο.

Με ποια προϊόντα σου προτείνουμε να βάψεις:

 

 

Βρες τις στο κοντινότερο χρωματοπωλείο εδώ: https://kraftpaints.gr/partners-network/

Ελλάδα…έχεις Χρώμα!