Είσοδος Συνεργατών

  • Ελληνικα
    • Αγγλικα
    • Ρουμανικα
    • Βουλγαρικα

Colors of GreeceΧρώματα της Ελλάδας – Αθήνα, Πλάκα, Ελληνικός Καφές

Colors of Greece – Athens, Plaka, Greek Coffee 4

Έναν ελληνικό θα ήθελα παρακαλώ! Έφτασεεεε…! Πόσες χιλιάδες φορές το έχουμε ακούσει αυτό απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα; Τι απόλαυση από ένα γευστικό, υγιεινό, ελληνικό καφέ συνοδευόμενο από ένα γλυκό του κουταλιού, παραδοσιακά μπισκότα και για πολλούς ένα τσιγάρο. Μια κούπα λευκή, ένας ζεστός καφές, με φυσαλίδες, με πολλούς και ειδικούς στο πως θα στον σερβίρουν.

Ονομασίες όπως «βαρύ γλυκός», ή «πολλά βαρύς» ή «βαρύ γλυκός και όχι», αφορούν το καϊμάκι όταν σερβίρεται στο φλιτζάνι με το μπρίκι χαμηλά στη χόβολη, όπου “βαρύς” σημαίνει καϊμάκι λείο χωρίς φυσαλίδες. Παλαιότερα στα παραδοσιακά καφενεία ο ταμπής δηλαδή ο παρασκευαστής καφέδων, ήξερε να παρασκευάζει 48 διαφορετικά είδη καφέ, συνδυάζοντας την ποσότητα νερού, καφέ, ζάχαρης και τρόπου σερβιρίσματος!!

Εάν λοιπόν βρεθείς στην Πλάκα, σε ένα από τα πολλά πανέμορφα σημεία με θέα την Ακρόπολη, ζήτα ένα ελληνικό καφέ και απόλαυσέ τον!

Τι σου προτείνουμε; Δες αυτές τις αποχρώσεις  και φέρε στο σπίτι σου πιο κοντά στο καφέ που αγαπάς!

Συνδυάστε τις με:

Σου συνιστούμε πάντα δειγματισμό της επιθυμητής απόχρωσης επί της βαφόμενης επιφάνειας μιας και έτσι θα έχεις την ακριβή πιστότητα της απόχρωσης στον αγαπημένο σου χώρο.

Με ποια προϊόντα σου προτείνουμε να βάψεις:

 

 

Βρες τις στο κοντινότερο χρωματοπωλείο εδώ: https://kraftpaints.gr/partners-network/

Ελλάδα…έχεις Χρώμα!