Είσοδος Συνεργατών

 • Ελληνικα
  • Αγγλικα
  • Ρουμανικα
  • Βουλγαρικα

Μη κατηγοριοποιημένοKRAFT Paints - Architect & Construction Solutions

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Αρχιτεκτονική διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση των κατοικιών και επαγγελματικών χώρων που ζούμε, διευρύνοντας συνέχεια τον τρόπο με τον οποίο σκεπτόμαστε την αισθητική και λειτουργική ισορροπία των χώρων μας. Με αυτή τη λογική, και με γνώμονα πάντα το ποιοτικά αναβαθμισμένο αποτέλεσμα με τη χρήση των λύσεων και προϊόντων μας, βρισκόμαστε εδώ και χρόνια στο πλευρό του Αρχιτέκτονα και στις ιδιαίτερες ανάγκες του. Ο συνδυασμός της KRAFT Paints και του Πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης BIOCLIMA αποτελούν μια ιδιαίτερα σύγχρονη και τεχνολογικά άρτια λύση για τον Αρχιτέκτονα και Εταιρείες Μελετών. Με πληθώρα ιδιωτικών και ξενοδοχειακών έργων πανελλαδικά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε, εκπαιδεύσουμε και αποστείλουμε τα προϊόντα μας μέσω του πανελλαδικού Δικτύου συνεργατών μας σε οτιδήποτε είναι αναγκαίο για την κάλυψη ενός έργου.

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωσε το βίντεο

Η KRAFT Paints αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα εξοικονόμησης ενέργειας και ιδιαίτερα της υγιεινής ατμόσφαιρας που είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της σημερινής διαβίωσης στους χώρους που κατοικούμε και εργαζόμαστε.

Τι θα βρείτε στο έντυπο που θα κατεβάσετε:

 • Το χρώμα στην Aρχιτεκτονική και ποιο ρόλο διαδραματίζει. 
 • Οι αποχρώσεις της βεντάλιας REFLECTIVE COLLECTION  – Τιμή Ανακλαστικότητας στην Ηλιακή Ακτινοβολία TSR (Total Solar Reflectance).
 • Πως μπορείτε να βελτιώσετε  την ενεργειακή κατανάλωση στους εσωτερικούς χώρους.
 • Πιστοποιημένο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης  BIOCLIMA.
 • Σχεδιασμός από τον Αρχιτέκτονα και Υλοποίηση από τον Κατασκευαστή με βάση την Υγιεινή Ατμόσφαιρα.
 • Indoor Air Comfort – Η νέα, σημαντική τάση. Γιατί ενδιαφέρει τον Αρχιτέκτονα  και τον Κατασκευαστή.
 • Ποια είναι τα προϊόντα που μας προσφέρουν Ενεργειακή Αναβάθμιση.
 • Δείτε σημαντικά μας έργα πανελλαδικά σε συνεργασία με κορυφαία Ξενοδοχεία.

Κάντε την εγγραφή σας και κατεβάστε το Έντυπο:

  Με το παρόν παρέχω τη συγκατάθεσή μου προς την εταιρεία «DRUCKFARBEN ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.» να διατηρεί και να επεξεργάζεται τα ανωτέρω προσωπικά μου δεδομένα και κάθε είδους έγγραφα που έχω προσκομίσει στην εταιρεία για την εξυπηρέτηση του σκοπού της, σύμφωνα πάντα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας και τις επιταγές του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων της ΕΕ (GDPR). Ακόμη, συγκατατίθεμαι στο να διατηρεί τα δεδομένα αυτά προσωπικού χαρακτήρα, με δικαίωμα να ζητήσω ανά πάσα στιγμή από την εταιρεία την ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, συμπλήρωση, τον περιορισμό της επεξεργασίας ή και τη διαγραφή των προσωπικών μου δεδομένων, σύμφωνα με τους κανόνες του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων της ΕΕ (GDPR).

  Ναι, δίνω την συγκατάθεσή μου.
  [Η συγκατάθεσή μου μπορεί να ανακληθεί οποιαδήποτε στιγμή μέσω email στo info@kraftpaints.gr ή κατόπιν επικοινωνίας μου με την εταιρεία με οποιοδήποτε τρόπο.]

  Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από την KRAFT PAINTS κάντε κλικ παρακάτω