Είσοδος Συνεργατών

  • Ελληνικα
    • Αγγλικα
    • Ρουμανικα
    • Βουλγαρικα

Colors of GreeceΧρώματα της Ελλάδας – 200 Χρόνια

200 Chronia - Stories 1200x800 - 1
200 Chronia - Stories 1200x800 - 3
200 Chronia - Stories 1200x800 - 2

Simea CG 689 / F

Μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά εμείς οι Έλληνες… Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός; Σουβλάκι ή καλαμάκι; Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, ούζο ή κρασί, και τόσα άλλα. Είμαστε λαός με προσωπικότητα, αλλά έχουμε πάντα και αυτό το στοιχείο που μας κρατά ενωμένους. Είναι η σταθερά στην οποία επιστρέφουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές, για να πάρουμε δύναμη. Είναι η γαλανόλευκη σημαία μας που μας αγκαλιάζει και μας υπενθυμίζει το ένδοξο παρελθόν μας, σαν ένα φως που μας δείχνει πάντα το δρόμο της ελπίδας. Τα χρώματά της, το λευκό και το μπλε, εκφράζουν όλα όσα σημαίνει για εμάς η Ελλάδα. Οι εννέα ρίγες της συμβολίζουν τις συλλαβές της φράσης «Ελευθερία ή Θάνατος» ή και τα εννέα γράμματα της λέξης «Ελευθερία» και χρονολογείται από το 1822. Φέτος γιορτάζουμε τα 200 χρόνια ελευθερίας και η γαλανόλευκη, το σύμβολο της ανεξαρτησίας μας, είναι εδώ για να μας τονίσει πως εμείς οι Έλληνες δεν το βάζουμε ποτέ κάτω. Η απόχρωση CG 689 Simea / F, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη νέα Colors of Greece Collection, μια απόχρωση αφιερωμένη σε όλα αυτά που μας φέρνουν κοντά σαν Έλληνες.

Patrida CG687

«Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει, με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις», έχει γράψει ο Οδυσσέας Ελύτης για την πατρίδα μας, αποδεικνύοντας και τη δύναμη που έχουμε εμείς οι Έλληνες να ξαναγεννιόμαστε και να ξεκινάμε πάντα από την αρχή. Τι είναι όμως αυτό που ξεχωρίζει την πατρίδα από το κράτος; Η πατρίδα μας δεν είναι απλά η χώρα στην οποία ζούμε, είναι το σπίτι μας, το καταφύγιό μας. Εκεί βρίσκονται οι ρίζες μας, η οικογένειά μας, εκεί νιώθουμε ζεστασιά και  γαλήνη. Σε αυτή την πατρίδα θα θέλουμε πάντα να επιστρέψουμε, ακόμα και αν ο δρόμος μας οδήγησε κάπου μακριά. Αυτή η πατρίδα χτυπά πάντα στις καρδιές των ομογενών μας, σε όποια χώρα της γης και αν κατοικούν. Γι’ αυτή την πατρίδα αγωνίστηκαν οι Έλληνες 200 χρόνια πριν, κρατώντας ζωντανά όλα τα στοιχεία της ελληνικής μας ταυτότητας. Φέτος τιμούμε τα 200 χρόνια ελευθερίας της Ελλάδας, προσθέτοντας στην παλέτα μας Colors of Greece Collection την απόχρωση CG687 Patrida. Μπορεί οι δυσκολίες της εποχής να συγκρατούν κάπως τα φτερά μας, έχουμε μάθει όμως να πετάμε και θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε για την Ελλάδα.

200 Chronia CG 690/ F

Αν επιλέγαμε να ζωγραφίσουμε την Ελλάδα με ένα μόνο χρώμα, θα ήταν το μπλε. Το μπλε της θάλασσας που μας ταξιδεύει και μας ηρεμεί, στις πιο ευτυχισμένες, αλλά και στις λιγότερο καλές στιγμές μας. Το μπλε του ουρανού που μας υπενθυμίζει καθημερινά πόσο τυχεροί είμαστε εμείς οι Έλληνες που ζούμε σε μια χώρα που απολαμβάνει τον ήλιο. Το μπλε των Κυκλάδων που συντροφεύει τα ωραιότερα καλοκαίρια μας. Αυτό το μπλε επιλέξαμε και εμείς για την απόχρωση 200 Chronia CG 690/ F που προσθέσαμε στην ολοκαίνουρια παλέτα Colors of Greece, τιμώντας την επέτειο των 200 χρόνων από την ελευθερία μας. Για την Ελλάδα το μπλε είναι κάτι παραπάνω από χρώμα. Είναι το χρώμα της σημαίας μας, το χρώμα που ντύνει τα όνειρά μας. Το μπλε συμβολίζει τη σοφία και την αλήθεια, διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και μας ενώνει. Δίνει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης, και μια ελπίδα πως όλα θα πάνε καλά.

Τι σου προτείνουμε; Δες αυτές τις αποχρώσεις  και φέρε το σπίτι σου πιο κοντά στο λευκό που αγαπάς!

Συνδυάστε τις με:

Σου συνιστούμε πάντα δειγματισμό της επιθυμητής απόχρωσης επί της βαφόμενης επιφάνειας μιας και έτσι θα έχεις την ακριβή πιστότητα της απόχρωσης στον αγαπημένο σου χώρο.

Με ποια προϊόντα σου προτείνουμε να βάψεις:

 

 

Βρες τις στο κοντινότερο χρωματοπωλείο εδώ: https://kraftpaints.gr/partners-network/

Ελλάδα…έχεις Χρώμα!