Είσοδος Συνεργατών

  • Ελληνικα
    • Αγγλικα
    • Ρουμανικα
    • Βουλγαρικα

Colors of GreeceΤο καλοκαίρι έχει ελληνικό χρώμα. - KRAFT Paints

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι από μόνο του brand name για όλη την υφήλιο. Και ποιος δεν ανυπομονεί να βουτήξει σε καταγάλανα νερά, να μαυρίσει κάτω από τον ήλιο, να περιηγηθεί σε κυκλαδίτικα σοκάκια και να αφεθεί στη μαγεία των μοναδικών αρωμάτων και χρωμάτων της ελληνικής φύσης; Όλη αυτή τη ζωντανή εμπειρία η KRAFT Paints φέτος έρχεται να τη μετουσιώσει και μέσα στο σπίτι μας, προτείνοντάς μας να αναδείξουμε τις πιο όμορφες γωνιές του και να του δώσουμε τον ανεπανάληπτο χρωματικό χαρακτήρα του ελληνικού καλοκαιριού, ακολουθώντας ταυτόχρονα την τελευταία λέξη της μόδας στο χρώμα: τις καλοκαιρινές επιλογές της KRAFT Paints από την Color of Greece Collection για το καλοκαίρι του 2022!

 

 

 

 

 

 

 

 

Η φετινή καλοκαιρινή σεζόν στρέφει το βλέμμα στους καθαρούς τόνους του μεσογειακού φυσικού τοπίου, βάζοντας αναπόφευκτα στο επίκεντρο τη γη και τον ουρανό, την αμμουδιά και τη θάλασσα, τονίζοντας αυτές τις φυσικές αντιθέσεις σποραδικά αλλά μελετημένα με έντονα στοιχεία, φυσικά εμπνευσμένα… από τη φύση. Στο προσκήνιο έρχονται τα φυσικά γήινα καφέ, μπεζ και κίτρινα, τα φωτεινά απαλά σιελ και συνδυασμοί πιο έντονων πράσινων, βιολέ και κόκκινων τόνων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η βασική συνύπαρξη των μπεζ-καφέ με τη φωτεινή παλέτα του μπλε είναι μία επιλογή κατευθείαν βγαλμένη από το αιγαιοπελαγίτικο σκηνικό, που θα σας εκπλήξει με την αρμονία της και στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Άλλωστε η φύση είναι σοφή ακόμη και στις χρωματικές της λεπτομέρειες. Επιλέξτε το CG700 Ammoudia ή το CG714 Iliokamenos ως το γήινο κύριο χρώμα σας και συνδυάστε με το πολύ απαλό σιελ CG628 Kyklades ή το λίγο πιο βαθύ CG632 Poliegos Blue – όλα με ονοματολογία εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι!

 

Ολοκληρώστε το χρωματικό σας αποτέλεσμα, τονίζοντάς το διακριτικά με μια βουκαμβίλια – τον πανέμορφο αναρριχητικό θάμνο με τα μωβ λουλούδια που αποτελεί σήμα κατατεθέν των ελληνικών νησιών. Χρωματίστε, λοιπόν, λεπτομέρειες στον χώρο σας με το CG646 Voukamvilia, ένα εκλεπτυσμένο ματ μωβ που κλέβει τις εντυπώσεις χωρίς να ‘κραυγάζει’.

Η πρόταση όμως της KRAFT Paints δεν σταματάει εδώ… Εκτός από τις αποχρώσεις, η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων είναι επίσης πολύ σημαντική. Επιλέξτε προϊόντα υψηλής ποιότητας για τους τοίχους του σπιτιού σας, όπως το Master Easy Clean: Το πρώτο Vegan χρώμα στην Ελλάδα, με κορυφαίες πιστοποιήσεις. Το Master Easy Clean συνεισφέρει στην υγιεινή ατμόσφαιρα του χώρου, είναι φιλικό στο περιβάλλον και αντέχει στο συχνό πλύσιμο, κάτι που το καθιστά ιδανικό για χώρους όπου ζουν και κινούνται παιδιά.