Είσοδος Συνεργατών

 • Ελληνικα
  • Αγγλικα
  • Ρουμανικα
  • Βουλγαρικα

ΑρχικήΔιεθνής Δραστηριότητα - KRAFT Paints

KRAFT PAINTSΔιεθνής
Δραστηριότητα

Οι εξαγωγικές και διεθνείς δραστηριότητες της Ντρουκφάρμπεν Ελλάς Α.Ε.Β.Ε., με έδρα στη Λεωφ. Μεγαρίδος, Θέση Καλλιστήρι, Δήμος Ασπροπύργου Αττικής, αποτελούν στρατηγικό στόχο μεγάλης σημασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας. Για την καλύτερη οργάνωση  του Ομίλου, αλλά και την ολοκληρωμένη διάθεση των μελανιών δημιουργήθηκε ένα πλήρες δίκτυο διανομής, με διαρκώς αυξανόμενη διεθνή παρουσία στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη μέσω θυγατρικών εταιριών σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Κύπρο, και μέσω αντιπροσώπων σε Μάλτα, Τουρκία, Τυνησία, Λίβανο σε Ουγγαρία, Σλοβενία, Κροατία, Αλβανία, και με πωλήσεις στη Δυτικής και Β. Αφρική, Ισραήλ και χώρες του Κόλπου. Στην Δυτική Αφρική η εταιρία δραστηριοποιείται μέσω ενός Joint Venture (JV) με τον Όμιλο AG Leventis στην Νιγηρία και στις γείτονες χώρες της Οικονομικής Κοινότητας Δυτικοαφρικανικών Κρατών (ECOWAS). Περίπου το 50% της παραγωγής μελανιών εξάγεται σε Ευρωπαϊκές και άλλες χώρες.

Μείζονος σημασίας για την επέκταση της εταιρίας στις αγορές του εξωτερικού είναι η περαιτέρω ανάπτυξη μέσω του εργοστασίου της Ρουμανίας σε ιδιόκτητο οικόπεδο 37.000 m². Η παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου ανέρχεται σε 12.000 τόνους οικοδομικών χρωμάτων KRAFT PAINTS, με μεγάλη ευελιξία παραγωγής αφού στόχος είναι η ικανοποίηση ακόμη και μεμονωμένων αναγκών πελατών. Το εργοστάσιο αυτό έχει στεγασμένους χώρους 5,300 m2 και παράγει χρώματα, μελάνια και είναι το κέντρο διανομής της εταιρίας για εκτός της γεωγραφικής περιοχής.

Στο εξωτερικό, η Ντρουκφάρμπεν Ελλάς Α.Ε.Β.Ε. αναπτύσσεται μέσω των εξής θυγατρικών εταιριών:

 • DF Cyprus Ltd.
 • DFH Bulgaria EOOD.
 • DF Romania SRL.
 • DF DOO Beograd.
 • DF Nigeria Ltd.

Ιδρύθηκε το 2002 με έδρα στην Λευκωσία της Κύπρου, ελέγχεται κατά 100% από την Ντρουκφάρμπεν Ελλάς Α.Ε.Β.Ε. και είναι εταιρία Συμμετοχών που ελέγχει τις μετοχές όλων των θυγατρικών της εκτός Ελλάδος. Μέσω αυτής της εταιρίας, ο Όμιλος εξετάζει και αξιολογεί πιθανότητα εξαγορών ή Joint Ventures (JV) σε νέες αγορές.

Ιδρύθηκε το 1997 και εξαγοράστηκε το 2003 από την Ντρουκφάρμπεν Ελλάς Α.Ε.Β.Ε. (μέσω της θυγατρικής της στην Κύπρο). Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη Σόφια όπου έχει μισθώσει αποθηκευτικούς χώρους και γραφεία 1.700 m², από όπου διακινεί τα προϊόντα της στη Βουλγαρία. Αντικείμενο εργασιών της αποτελεί η εμπορία και διανομή προϊόντων που παράγει και εμπορεύεται ο Όμιλος.

Το 2017 η DFH Bulgaria EOOD προχώρησε σε απόσχιση του κλάδου εκτυπωτικών μελανιών της Εταιρίας και εισφοράς του στη νεοσύστατη 100% θυγατρική ανώνυμη εταιρία DFP DRUCKBARBENEOOD, επιδιώκοντας τον οργανωτικό διαχωρισμό και την εξειδίκευση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ομίλου και προσδοκώντας στην αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των παραγωγικών μονάδων και των δικτύων διανομής.

 

Ιδρύθηκε το 1997 με την επωνυμία DF Com ROMANIA SRL, το 2003 εξαγοράστηκε από την Ντρουκφάρμπεν Ελλάς Α.Ε.Β.Ε. (μέσω της θυγατρικής στην Κύπρο) και το Φεβρουάριο του 2005 μετονομάστηκε στο σημερινό της όνομα. Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητο οικόπεδο 37.000 m² στο βιομηχανικό πάρκο του Βουκουρεστίου όπου λειτουργεί εργοστάσιο παραγωγής οικοδομικών χρωμάτων, κέντρο διανομής και γραφεία συνολικής έκτασης περίπου 5.300 m². Αντικείμενο εργασιών της εταιρίας αποτελεί η παραγωγή χρωμάτων και μελανιών και διανομή διαλυτικών και συναφών προϊόντων που δραστηριοποιείται ο Όμιλος.

Το 2017 η Druckfarben Romania SRL προχώρησε σε απόσχιση του κλάδου εκτυπωτικών μελανιών της Εταιρίας και εισφοράς του στη νεοσύστατη 100% θυγατρική ανώνυμη εταιρία DFPDRUCKBARBEN SRL, επιδιώκοντας τον οργανωτικό διαχωρισμό και την εξειδίκευση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ομίλου και προσδοκώντας στην αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των παραγωγικών μονάδων και των δικτύων διανομής.

Ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2004 (μέσω της θυγατρικής στην Κύπρο) με έδρα το Βελιγράδι της Σερβίας και δραστηριοποιείται στην εμπορία και διανομή προϊόντων που παράγει και εμπορεύεται ο Όμιλος.

Ιδρύθηκε ως κοινοπραξία (Joint Venture) το Μάρτιο του 2011 (μέσω θυγατρικής εταιρίας της DF Cyprus Spotcliff Trading Ltd με έδρα την Κύπρο) στο Λάγος της Νιγηρίας σε συνεργασία με την AG Leventis. Η DFN Ltd δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία ετοίμων μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας,  καθώς και την εμπορία οικοδομικών χρωμάτων.